Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Mars ikizler burcunda ‘üslubun, kimliğindir’

Mars ikizler burcunda ‘üslubun, kimliğindir’

20 Ağustos 2022 de mars ikizler burcuna geçiş yaptı ve 25 Mart 2023 e kadar burada seyahat edecek. Mars ateş enerjisidir, harekettir öfkedir patlamadır. İkizler ise, iletişimdir.

Bu 217 günlük süreç bize iletişimin ne kadar önemli olduğunu anlatacak. Mars ikizlerde iken, siber saldırılar, bilgi kirlilikleri, trafik, kısa seyahatler, öğretim, okullar ve tekrarlanan olayları gündeme getirebilir.

Bu süreçte söylenen her söze kanmamak gerekir. Bilginin doğruluğunu ve netliğini idrak etmeden alınan kararlar zarar getirebilir. Dedikodu ve yalan haberlere itibar etmemek gerekir.

İletişim ve üslup bu dönemde en etkili silah olacak. İletişim ve üslup hayatımızda o kadar önemli bir yerdeki. O dille açılan yaralar sözler kolay kapanmıyor. Her zaman dediğim gibi sözler sihirdir.

Bazı sözlerle yuvalar yıkılır, işler bozulur, arkadaşlıklar sonlanır. Etkili bir iletişim birçok şeyi çözebilir. Güzel üslup, kendini tam ifade edebilmek başarıya ve mutluluğa giden yolda harika bir sihirdir.

Kırıldığınız zaman dile getirebilmek, sevdiğinizi söylemek, bazen güzel bir üslupla tartışmakta iletişim şeklidir.

Mesela her konuştuğunuzda her anlatımınızda sizi üzen, kıran şeyleri iyi hissettirmeyen şeyleri anlatmanız enerjinizi düşürür ve aynı yemeği defalarca ısıtıp yemek gibi, o olayları tekrar tekrar yaşamanıza neden olabilir. Sizi iyi hissettiren konuşmalar yapmak enerjinizi yükseltecektir.

Marsın bu yolculuğu bizlere bu konuları tekrar hatırlatacak. Hayatımıza üslubu düzgün, konuşurken kalbimizi şifalandıran insanların girmesine niyet edelim. Ve tabi ki bizde öyle bir insan olmaya niyet edelim ve o yolda olalım. Haftalık burç analizleri ise;

YÜKSELEN KOÇ: Bu hafta sağlığınıza daha çok odaklanacak ve rutin işlerinizi yoluna koymak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişiler, bedensel ve ruhsal sağlığınız ön planda. Yeni iş ve ofis değişiklikleri, teklifleri alabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA: Bu haftaya aşk enerjinizle başlıyorsunuz sevgili boğalar. Aşık olan, aşkını ifade eden aşk gündemlerini oldukça yoğun yaşayabilirsin. Hobilerinize ve keyfinize daha çok odaklanabilirsiniz. Çocuk ve aşk, kripto paralar, yatırımlarda bu hafta öne çıkabilir hayatınızda.

YÜKSELEN İKİZLER: Bu hafta aileniz anne ve babanızla daha çok vakit geçirip ilgilenebilirsiniz. Aile büyüklerinizden destek görebilir ve taşınma kararı alabilirsiniz. Ev içi kazalara dikkat.

YÜKSELEN YENGEÇ: Bu hafta kısa bir seyahat planı yapabilirsiniz. Yeni bir eğitim ya da ticaret için adım atabilirsiniz. Kardeş ve kuzenlerinizden yakın çevrenizden destekler görebilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN: Bu hafta bol bol para gelebilir size. Yapacağınız ticari anlaşmalar, müşterilerinizin artışı ya da hiç beklemediğiniz yerlerden para gelebilir. Uzun zamandır gitmek istediğiniz tatile çıkabilir, ya da planını yapabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK: Bu hafta güneş sizi aydınlatıyor sevgili başaklar. Doğum gününüz kutlu olsun. Yeni başlangıçlar tarz değişiklikleri yapabilirsiniz. Bu hafta hedeflerinize yöneliyor ve yeteneklerinizi geliştiriyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİ: Bu hafta psikolojik olarak şifalanıyorsunuz sevgili teraziler. Arkanızdan dönen işler, kıskançlıklar bunları görebilirsiniz. Uzun zamandır sizi yoran konularda sanki bir elin size yardım ettiğini görebilirsiniz. Bu hafta terapi ve meditasyon size iyi gelecektir.

YÜKSELEN AKREP: Bu hafta uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Dostlarınızla vakit geçirmek, konserlere ya da organizasyonlara katılmak isteyebilirsiniz. Bu hafta kalabalıklar içindesiniz, sosyalleşmek size iyi gelecek.

YÜKSELEN YAY: Bu hafta kariyer alanınızda çok güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir sözleşme yapabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz kariyer fırsatlarını yakalayabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Bu hafta zihninizi boşaltmak ve yeni vizyonlar geliştirmek isteyeceksiniz. Her yaşanılan olayın aslında bir sebebi olduğunu görecek ve olaylara daha felsefik bakacaksınız. Yurt dışı bağlantıları, işleri ve haberleri alabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA: Haftaya gelir gider dengeleriniz, banka görüşmeleri, alacak verecek, borçlar ve senetleri düzenleyerek girebilirsiniz. Bu hafta ortaklık alanları, ortak paralar gündeminizde olabilir.

YÜKSELEN BALIK: Bu hafta evlilik gündemleriniz olabilir. Evliliğiniz, bekarsanız evlilik konuları yada teklifleri olabilir. İlişkinizdeki sorunları çözmek için adım atabilirsiniz. Yeni bir ortaklık gündeme gelebilir.

Sevgi ve şifa ile …

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR