Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Kova burcunda yeniay yorumu

Kova burcunda yeniay yorumu

21 Ocak 23:52 saatlerinde Kova burcunun 1 derecesinde bir yeniay yaşayacağız.2023 ün ilk önemli bir yeniayı diyebiliriz. Hem bir derecede olması hem de altair sabit yıldızı önem kazanacak. Bu yıldız kişiye cesaret ve kararlılık verir. Bu hafta ve takip eden hafta boyunca yeni işler, cesaretle atılan adımlar önem kazanacaktır. Aynı zaman da Merkür ile Uranüs arasında güzel bir etkileşim olacak. Ani beklenmedik sürprizler ve tekliflerle karşılaşabiliriz. Haritanızda kova burcun bulunduğu alanda güzel gelişmeler ve fırsatlar kaydedebilirsiniz. Yükselen burca göre bakarsak;

YÜKSELEN KOÇ: Bu yeniay ile sosyal çevrenizde parlayacak, aynı zamanda yeni arkadaşlar ve yeni ortamlara dahil olacaksınız. Kalabalıklar içerisinde olacak ve yoğun bir tempoya başlayacaksınız. Bu hafta sizler için, dostlar arkadaşlar ve onlardan gelecek fırsatlar önem kazanacak.

YÜKSELEN BOĞA: Şans ve fırsatlara kariyer alanında hazır mısınız? Kariyerinizle alakalı yeni adımlar atacak ve yeni projelere imza atacaksınız. İşinizi büyütmek, işinizle ilgili yaratıcı fikirler ve güzel gelişmeler yaşamaya açıksınız. İş kurmak ya da değiştirmek, işinizi farklılaştırmak isteyeceksiniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Bu yeniay ile ufkunuzu ve vizyonunuzu açmaya hazır mısınız? Bu yeniayın filozofları siz olacaksınız. Eğitim, satış, pazarlama alanlarında yeni ve güzel gelişmeler sizleri bekliyor. Ayrıca tatil planları yapabilir, uzun vadede gezeceğiniz göreceğiniz yerlerin planların yapabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ: Bu yeniayla birlikte krizler ve kaoslardan şanslı çıkıyorsunuz sevgili yengeçler. Özellikle yatırım ve finans açısından, kredi nafaka ve miras konularında daha çok şansınız yaver gidecek. Eşiniz veya ortağınız ya da başkalarından gelen finans alanına açık olacaksınız.

YÜKSELEN ASLAN: Şanslı bir evlilik ya da ortaklık kararı almaya hazır mısınız? İlişkiler ya da ortaklıklarda evlilik konusunda sizin için şanslı bir yeniay olacak. Yeni iş birlikleri ve yeni projeler konusunda da oldukça şanslısınız. Rakipleriniz ya da hukuksal alanlar da şans sizden yana olacak.

YÜKSELEN BAŞAK: Hem ruhen hem bedenen sizi şifalandıracak bu yeniaya hazır mısınız? Günlük işleriniz, rutinleriniz artabilir ve bu konuda size yardımcı olacak kişilerle karşılaşabilirsiniz. Diyet, beslenme düzeniniz ve spor konularında adım atacak ve istikrar yakalayacaksınız.

YÜKSELEN TERAZİ: Yaşama sevinciniz bu yeniayla yükseliyor hazır mısınız? İçinizi kıpır kıpır edecek bir etki yaşatacak size. Yalnız olanlara yeni bir aşk, ilişkisi olanlar ise aşklarında romantizm ve tutku gelecektir. Çocuklar ve bebek konuları da gündeminizde olabilir. Sanatsal projeler ve hobileriniz için yaratıcılığınız yüksek olacak.

YÜKSELEN AKREP: Bu yeniay ile birlikte hayatınızda verdiğiniz kararları sağlamlaştıracak sevgili akrepler. Odağınız aileniz ve eviniz olabilir ve bu konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Taşınmak, ev toprak almak, evinizi yenilemek önceliğiniz olacak. Ailenizden güzel destekler görebilirsiniz.

YÜKSELEN YAY: Yeni fikir ve projelerinizi harekete geçirmeye hazır mısınız? Bu yeniayla birlikte yakın çevrenizden destek alabilir, yeni fikir ve projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. E ticaret, sosyal medya gibi konularda şans sizden yana. Ayrıca size keyif verecek kısa bir seyahate çıkabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Bu yeniayla bol bol para kazanmaya hazır mısınız? Finansal anlamda şanslı olduğunuz bir yeniay sizleri bekliyor. Yeni yatırımlar yapabilir, maddi kazancınızı artırmak yönünde adılar atabilirsiniz. Kendinize verdiğiniz değeri artıracaksınız.

YÜKSELEN KOVA: Burcunuzda gerçekleşecek olan bu yeniayla tazelenmeye ve yeni adımlar atmaya hazır mısınız? Hayatınızı değiştirecek kadersel bir yeniay olabilir. Tarzınızı değiştirmek, yeni bir hayata adım atmak isteyeceksiniz. Kendinizi daha çok önemseyecek ve değer vereceksiniz. Uzun zamandır uğraştığınız işlerde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK: Ruhsal açıdan kendinizi yenilemeye hazır mısınız? Bu yeniayla birlikte kafeste olan ruhunuzdan özgürleşiyorsunuz. Enerjinizi toplamak ve kendinizi yenilemek için size bir fırsat olacak. Ayrıca bu yeniayın size manevi bir hediyesi olacak. Terapiler ve grup çalışmaları içerisinde olabilirsiniz.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR