Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Kova Burcunda Yeniay

Kova Burcunda Yeniay

Merhabalar efendim mutlu ve güzel bir hafta geçirmenizi dilerim. Pazartesi günü ay yay burcunda haftaya başlıyoruz. Merkür Kova burcuna geçiş yapıyor ve 23 Şubat’a kadar kova burcunda kalacak. Kova burcu, teknolojiye ve bilime ilgi duyar. Merkür'ün bu burçta olması, teknolojiyle ilgili konularda hızlı düşünmeyi ve iletişim kurmasını destekler. Sosyal medya, yapay zeka gibi konular daha çok ön planda olabilir. Kişiler düşünlerini özgürce ifade etme eğiliminde olur. Merkür'ün Kova burcunda olması, grup içinde düşünme ve iletişim becerilerini vurgular. Daha farklı daha mantıksal, yenilikçi ve orijinal bir iletişim dilimiz olabilir.

Mars ve Neptün arasında bu hafta olumlu bir etkileşim var. Şifa çalışmaları yardımlaşmalar ve merhamet ön planda olabilir. İyi duygularımızı yükseltelim.

10 Şubat 01:59 da Kova burcunun 20 derecesinde bir yeniay gerçekleşecek.

Astrolojide "yeni ay," Güneş'in ve Ay'ın aynı burç derecesinde birleştiği bir dönemi ifade eder. Bu dönemde Ay'ın yüzeyi Güneş'ten görülmeyen bir tarafta kalmaktadır, bu nedenle gökyüzündeki Ay, Güneş'ten alınan ışığı yansıtmaz ve gökyüzünde görünmez. Astrolojik bir bakış açısından, yeni ay genellikle bir dönemin başlangıcını temsil eder ve kişisel veya duygusal açıdan yeni bir başlangıç yapmak için uygun bir zaman olabilir.

Kova burcunda ki yeniayın ana maddeleri ise şöyle olabilir. Kova burcu, toplumsal konulara duyarlıdır. Bu dönemde insanlar, toplum ve insanlıkla ilgili meselelere odaklanabilir, sosyal sorumluluk projelerine katılabilirler. Yeni ay döneminde, bireyler teknolojik gelişmelere ve dijital platformlara daha fazla ilgi gösterebilirler. Kova burcu, gruplarla güçlü bir bağa sahiptir. Yeni ay, grup çalışmaları, arkadaşlıklar ve topluluklarla daha derin ilişkiler kurma şansını artırabilir. Kova, bağımsızlık ve özgürlüğe değer veren bir burçtur. Bu dönemde, bireyler kişisel özgürlüklerini genişletmeye ve bağımsızlıklarını güçlendirmeye odaklanabilirler. Yeniay hepimize sağlık mutluluk ve huzur getirsin.

Sağlık ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR