Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

KOVA BURCUNDA DOLUNAY

KOVA BURCUNDA DOLUNAY

12 Ağustosta kova burcunun 19 derecesinde bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunayda artık atamayacağımız adımlarda netleşme ve sonlanmalar yaşayabiliriz. Kendinizi bir şeylere geç kalmış hissedebilirsiniz. Kova temasına baktığımız zaman, teknoloji, toplumsal düşünceler, eşitlik, hümanizm, insan hakları, bilim, keşifler, hava yollarını ifade etmekte. Bu konuların ön plana çıktığını görebiliriz. Genel olarak burçları nasıl etkilediğine bakacak olursak;

KOÇ: Sosyal çevrenize daha çok efor sarfedeceğinizi gösteriyor. Kaçırdığınız toplantılar ve görüşmeler yeniden gündeme gelebilir. Toplum içine ve kalabalıklara daha çok katılabilirsiniz.

BOĞA: Kariyer ve iş alanınızda olacak. İş konusunda bazı yerlerde kendinizi tartışma ortasında bulabilirsiniz. Fikirlerinizin işe yaramadığı düşüncesine kapılabilir ve stres yaşayabilirsiniz. İş konusunda artık eski fikirleriniz ve planlar işe yaramıyor bunlar için bir son getirebilir dolunay sizlere. Bu ay işiniz için artık sorumluluk alıp, yeni fikirler üretmek zamanı.

İKİZLER: 12 Ağustos ta ki dolunay sizlere uzak yerlerden haberler getirebilir.20 ağustosta mars ikizler burcuna geçecek ve çok uzun bir süre burcunuzda kalacak. Hayatınıza daha çok hareket gelecek. Daha yeni insanlar ve ortamlarda bulabilirsiniz kendinizi. Sinirsel gerginliklere dikkat.

YENGEÇ: kredi ve bankalarla olan sorunlarınızı gün yüzüne çıkarabilir. Hayatınızdaki kişi yada eşinizin finansal kaynaklarına daha çok efor sarfedebilirsiniz. Ortak bir işte iseniz, ortağınızla para konularında gerilebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızdan iş teklifleri alabilirsiniz. Yurt dışı konularında destek gelebilir sizlere.

ASLAN: Dolunayda ilişkiniz testten geçmişse çok güzel ve olumlu bir zaman dilimine girebilirsiniz. Organizasyonlar, davetler ve sosyal alanlarda daha çok aktif olabilirsiniz. Bu ay gündeminiz ilişkiler ve evlilik bu konuya dikkat etmelisiniz.

BAŞAK: Dolunayda sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bazı hastalıklarınız kendini göstererek şifa bekleyebilir. Kendinizi çok yormamalısınız. Ayın sonunda ise, güneş sizin için parlayacak ve güzel ve önemli gelişmeler yaşayacaksınız.

TERAZİ: Dolunay aşk alanınızda olacak. Geçmiş aşklar gündeminize gelebilir ve bu konuda tesadüfler yaşayabilirsiniz. Çocukları olan teraziler ise, çocuklarının sorumlulukları hayatı gündeminizde olabilir. Ağustos sonundan uzun bir sürece yayılan dönemde online işler ve ticaret alanında hızınız artıyor. Ticarette atılımlar yapabilir. Online ve sosyal medyayla daha çok içli dışlı olabilirsiniz.

AKREP: Dolunay aile hayatınızı etkiliyor. Evinizde taşınma değişiklik yaşayabilirsiniz. Anne babanızla daha çok ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Aile içinde vereceğiniz kararlar önemli olacak. Ay sonu çevreniz ve arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz.

YAY: Ağustos dolunayı ise, yakın çevre ve akrabalarınız, kardeş, kuzenlerinizle bazı tartışmalara girebilirsiniz buna dikkat edin. Bu ay bolca gezme planı yapacak ve gezeceksiniz. En sevdiğiniz şey olan gezmek bu ay size iyi gelecek. Ay sonu evlilik ve aşk konuları gündeminizde olacak ve yeni gelişmeler yaşayacaksınız.

OĞLAK: 12 Ağustos dolunayı para alanınızda olacak. Sizler parayı sever ve iyi yönetirsiniz zaten. Yeni yatırımlar ve para konularındaki düşüncelerinizi hayata geçireceksiniz. Ay sonunda ise, günlük hayatınız hızlanacak ve daha çok koşturacaksınız.

KOVA: 12 Ağustos dolunayı burcunuzda gerçekleşecek. Hem fiziksel hem ruhen sağlığınıza dikkat etmeli ve gerekirse terapi yardımı almalısınız. Hayatınızdaki bazı sorumluluklar sizi yorabilir. Ayın sonunda ise uzun bir süre, aşk konularında hareketleniyorsunuz. Aşk itirafları duyabilir ya da siz itiraf edebilirsiniz.

BALIK: 12 Ağustos civarında ise, sağlığınıza daha çok dikkat etmeli ve kendinizi yormamalısınız. Kadersel alanlarınız yani sizin dışınızda gelişen olaylar gündemde. Bu sebepten bitmesi gereken bitecek ve olması gereken olacaktır. Ayın sonunda ise, taşınma ya da evde tadilat yapabilirsiniz. Enerjinizi daha çok ev ve yuvaya yönlendirebilirsiniz. Daha çok misafir ağırlayabilirsiniz. Evlilik yapabilirsiniz

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR