Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Haftaya Bakış Güneş Yay Burcunda

Haftaya Bakış Güneş Yay Burcunda

Merhabalar efendim 20 Kasım haftasına genel bir bakış yapalım. Bu hafta Güneş yay burcuna geçiyor, iyi ki doğdunuz Zodyağın iyilik ve neşe burcu.

Salı günü ay ve Jüpiter olumlu bir etkileşim gösterecek. Bereketli ve şanslı bir gün. Hoşgörünüz artabilir ve şansı yakalayabilirsiniz. Güneş ve mars pluto ile uyumlu olacak. Astrolojide Güneş ve Mars'ın Pluto ile etkileşimi, kişinin güçlü bir iradeye, yoğun tutkulara ve derin dönüşümlere olan eğilimini yansıtabilir. Değişim ve dönüşüm için adımlar atabilirsiniz. Akşam üzeri ise yanlış anlaşılmalara ve sözlere dikkat.

Çarşamba günü, saat 17:02 de Güneş yay burcuna geçiyor. Güneş'in Yay burcuna geçişi genellikle coşku, keşif ve genişlemeye yönelik bir enerji getirir. Bu dönemde insanlar genellikle daha cesur, maceracı ve özgür ruhlu hissedebilirler. Yay burcu, geniş bir perspektif arayışıyla ilişkilendirilir, bu nedenle insanlar seyahat etmek, yeni şeyler denemek, öğrenmek ve özgürleşmek isteyebilirler. Aynı zamanda, bu dönemde farklı kültürlerle bağlantı kurma, yeni felsefeleri keşfetme ve kendi sınırlarını genişletme arzusu da artabilir. Bu transit, genellikle insanlara daha iyimser bir bakış açısı ve umut getirir.

Perşembe günü ay koç burcunda başlıyoruz güne. Daha hareketli atik ve cesur bir gün. Fazla enerjiyi atmak ve spor yapmak iyi gelebilir fakat hızlı ve aceleci tavırlar ufak kazalara sebebiyet verebilir dikkat. Bugün özellikle ikili ilişkilerde büyütme ve tartışma enerjisi yüksek olabilir bu sebepten sakin kalmakta ve olayları büyütmemekte fayda var. Cuma günü Mars yay burcuna geçiş yapıyor. Doğum haritanızda yayın bulunduğu alanlarda hız ve yeni adımlar oluşturabilirsiniz.

Cumartesi günü ay boğa burcunda başlıyoruz güne. Dünyevi zevkler yemek içmek dinleme enerjisinde olabiliriz. Hafta sonu boyunca iştahınız çok açık olabilir ve yeni yemekler yeni i farklı kültürleri öğrenmek isteyebilirsiniz. Pazar günü ise değişiklikler yapmak, ilham verici kitaplar okumak yada gezmek için güzel. Hepimize Harikalı sağlıklı ve güzel bir hafta dilerim.

Sevgi ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR