Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Güneş Boğa Burcunda İyi Ki Doğdunuz Boğa Burçları

Güneş Boğa Burcunda İyi Ki Doğdunuz Boğa Burçları

20 Nisan da güneş boğa burcuna geçecek ve boğa burçları doğum günlerini kutlamaya başlayacak.Venüsün güzel insanları,boğalar iyi ki doğdunuz.Bir ay boyunca sahne sizin çıkın ve parlayın.Bu sene tutulmalar boğa akrep aksında olacağı için,boğa ve akrepler için,bu burçta güneşi,yükseleni olanları kadersel temalar bekliyor olacak.Şimdi boğa burçlarını tanıyalım.

Elementi: Toprak"

Niteliği: Sabit"

Cinsiyeti:Dişi"

Tabiatı: Soğuk ve kuru"

Yönetici gezegen: Venüs

Güçlü: Ay

Zararlı: Mars Ve Plüto"

Düşük: Uranüs"

Ev: 2"

Karşıt:Akrep"

Anatomi: Boğaz, boyun, ense, ağız, yemek borusu"

Rengi: Pastel renkler, pembe, mavi, yeşil"

Metal:Bakır"

Boğa deyince ilk aklımıza güven gelir.Güven ve sadakat boğa için önemlidir.Ayakları yere sağlam bassın ve güvende olsun ister.Boğa sabrında temsilidir.Sabreder ve yavaş yavaş ilerlemeyi seçer.Yönetici gezegeni Venüs olduğu için bu burçtaki insanlar güzel görünüşe sahip olabilir.Hazlarına düşkündür.Yaşamında konfor ister.Konforlu bir alan onlar için önemlidir.

Gölge yanı olarak,güvende kalma adına konfor alanında çıkamayabilirler.Boğa burçları sinirlendiği zaman çok öfkelenebilir ve öfkesi onlara zarar verebilir.

Güneşin boğaya geçmesi,yükselen burçlara göre;

KOÇ: Yeni gelir kaynakları üretmek,yatırım ve birikim yapmak için adımlar atacaksınız.Bolluk ve bereketinizin açık olduğu bir hafta deneyimleyebilirsiniz.

BOĞA:Güneş artık burcunuzda sevgili boğa burçları,iyi ki doğdunuz.Güneşin aydınlığı ile parlayacağınız bir hafta.Yeni adımlar ve güzellikler için sahne sizin.

İKİZLER:Biraz içe çekilip kendinizi dinlenme moduna alabilirsiniz bu hafta.Çok fazla kalabalıklara çıkmak yerine sakin ve huzurlu ortamlar arayabilirsiniz.Sizden saklanan gündemler karşınıza çıkabilir.

YENGEÇ:Yeni arkadaşlar edineceğiniz ve kendinizi sosyal alanlarda bulacağınız bir hafta olabilir.Arkadaşlarınız bu hafta odak noktanız.Yeni eğitimler ve seminerlere başlayabilirsiniz.

ASLAN:İş ve kariyer alanlarınızda güzel gelişmeler ve iş teklifleri ile karşılaşabilirsiniz.Yeni anlaşmalar ve terfiler oluşabilir.Kariyer  iş yaşamınız bu hafta yoğun ve hareketli.

BAŞAK:Seyahate çıkabilirsiniz yada seyahat planları yapabilirsiniz bu hafta.Yurt dışı konularınız gündeme gelebilir ve yeni projeler üretebilirsiniz.Akademik alanlarda başarılar elde edebilirsiniz.

TERAZİ:Kredi ,banka borç,alacak verecek işlemlerinizi bu hafta gündeminizde olabilir düzenlemeler yapabilirsiniz.Bir yerlerden miras yada toplu para işlemleriniz varsa bunlar bu hafta açığa çıkabilir.

AKREP:Evlilik ve ilişki hayatınız bu hafta gündeminizde olabilir.Evlilik yada otaklık kurma eğiliminde olabiliriniz.Danışmanlık verdiğiniz yada aldığınız konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YAY:Sağlık ve bağışıklığınıza önem verdiğiniz bir hafta olabilir.Hem ruhsal hem fiziksel detokslara başlayabilirsiniz.Çalışma ortamınız,arkadaşlarınız gündemde olabilir.Günlük rutinlerinize yeni düzenlemeler getirebilirsiniz.

OĞLAK:Bu hafta spora başlayabilirsiniz.Aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.Sizi mutlu edecek,yeni hobiler edinmek isteyebilirsiniz.Çocuklarınızla daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

KOVA:Anne baba ve aileniz gündemde olabilir.Bu hafta taşınma ve ev alma konuları gündeminizde olabilir.Evinizi güzelleştirmek,dekore etmek isteyebilirsiniz.

BALIK:Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz.Kardeşleriniz,kuzenleriniz ve yakın çevrenizle daha çok vakit geçirebilir ve destek görebilirsiniz.Eğitim vermek,almak isteyebilirsiniz.Online işlerde başarı sağlayabilirsiniz.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR