Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Güneş Aslan Burcunda İyi Ki Doğdunuz Aslanlar

Güneş Aslan Burcunda İyi Ki Doğdunuz Aslanlar

22 Temmuz Güneş Aslan bucunda,kendi krallığında ışığını parlatacak.Güneşin çocukları Aslanlar iyi ki doğdunuz.Tüm Aslan burçlarının doğum günü kutlu olsun.Bir ay boyunca yaratıcılık,özgüven,gösteriş,sıcak samimi duygular içerisinde sahnede olacağız.Güneş aslan burcuna geçtiği zaman sadece aslanlar değil tüm hepimiz kollektif olarak aslan etkisine bürünürüz.Şimdi aslan burçlarını tanıyalım.

Elementi: Ateş"

Niteliği: Sabit"

Yönetici gezegen: Güneş

Anatomi: Kalp, omurga, dolaşım sistemi"

Metal: Altın

Yaratıcılık ve yaşam kaynağını simgeleyen aslan burcu,yaşam sevinci ve özgüveni ile karşınıza çıkar.

‘Ben istiyorum’ Aslan burcunun sözüdür.İster ve alır.İlgi odağı olmak ister,planlar avına yaklaşır ve başarır.Egosunu beslemek ister.Sahnede olmak,kendini göstermek,kendini keşfetmek ve alkış almak ister.Motivasyonu çok gelişmiştir ve etrafındaki insanları da motive eder.Bu sebepten liderlik yeteneği çok gelişmiştir.Organize eder,planlar ve en son sözü söylemeyi ister.

Aynı zaman da cömerttir.Paylaşmayı sever ve eli açıktır.Hayatın ihtişamını,zenginliğini,lüksünü sever ve yaşamak ister.Kaliteye önem verir.Yaratıcılık ve zeka  gerektiren işlerde çok başarılıdır.İlham perileri yanındadır.Başkalarına ilham olur.

Olumsuz gölge yanlarında ise,küçük düşürülmekten,ortada kalmaktan,köşeye sıkışmaktan korkar.Hele ki toplum içinde sevilmemek itibarsızlık korkusudur.Bazen alkış almak,beğenilmek ilgi odağı olmak için kendini rezil edebilir,küçük düşürebilir.Ego merkezi aşırıya kaçarsa gururlu ve küstah olabilir.Aslan burcunun saf ve çocuksu bir yanı da vardır.Bu çocuksuluğu yanlış kullanırsa sorumluluk almaktan kaçar ve sorumsuzca davranabilir.

Güneş aslan burcunda iken; havalar daha çok ısınır.Havalarında ısınmasıyla dışarıdaki canlarımızı unutmayalım su ve mama desteğinde bulunalım.Özellikle kalp sorunu olanların dikkat etmesi gerekir.Güneşin faydalarından dengeli bir şekilde şifa alabiliriz.

Sarı ve turuncu tonlarını hayatımıza dahil edebiliriz.Sahnemiz ve kendimizi ortaya koyma biçimimiz bir aslan gibi olabilir.

İlgi odağı olmak isteyebiliriz.Hayatın sahnesinde olup özgüvenimiz artabilir.Aile kurma,aşk çocuklarla iletişim artabilir.Önceliğimiz kendimizde olabilir

Egolar üst devrede olabilir.Gurur ve kibirle yaklaşıp insanları kırmaktan,geri dönüşü olmayan kırgınlıklar yaratmaktan uzak duralım.

Güneşin aslana geçmesi bize ve bütüne faydalı olsun.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR