Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Gökyüzü Gündeminde Sonbahar Ekinoksu

Gökyüzü Gündeminde Sonbahar Ekinoksu

23 Eylül Cuma günü Güneşinde terazi burcuna geçmesi ile sonbahara merhaba diyoruz. Tutulmaların olduğu marsın geri gideceği bir dönem bizleri bekliyor. Sonbahara giriş haritasında Aslan burcu yükseliyor ve ay ile kavuşuyor. Yöneticiler, otorite figürleri bu sonbahar gündemde olabilir. Ay kadınları anlattığı için bu dönem de kadınlar daha başarılı olabilir.

Bu haftanın geneline bakacak olursak, hafta başında Merkür ve jupiter arasında olumsuz bir gösterge mevcut. Merkür iletişim gezegenidir, jupiter ise büyütmek. Hafta başında sözlerinizin nereye gideceğini bilerek konuşmak daha isabetli olur. Aşırılığa kaçan birçok şey başa iş çıkarabilir. Aşırı fanatiklik, aşırı övgü, bu hafta başlarında aşırı olan konu ve gündemlerden uzak duralı.

Cuma günü sabah 04.03 de güneş terazi burcuna geçiyor. İyi ki doğdunuz sevgili teraziler. Sonbaharı, eksiklerimizi tamamlamak ve arınmak için kullanabiliriz. Eksik kalan projeler, düşünceler ve olaylar bilinçaltımızda çok yer eder. Evimizi nasıl ki derliyor, topluyor, düzenliyorsak temiz bırakıyorsak, bilinçaltımızı da aynı şekilde toparlamalı ve zihin temizliğimize özen göstermeliyiz.

Başlamak bitirmenin yarısıdır. Özellikle altı gezegenin retro olduğu bu dönemde düşünmek, uyanmak ve gerçeklerle yüzleşmek için gezegenler bizi uyarıyor. Sadece ben değişeceğim de ne olacak diye düşünmeyin. Sen değiş Dünyan değişsin, hayatın değişsin. Birden bütüne değişim ancak bu şekilde başlar.

Sonbaharın o güzel sıcaklığı, kahve kitap arınma ile güzele ve sevgiye odaklanarak geçirelim. Sonbahar ekinoksumuz, kendi bireysel hayatlarımıza, Dünyamıza güzellikler ve şifa getirsin.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR