Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

GÖKYÜZÜ GÜNDEMİ

GÖKYÜZÜ GÜNDEMİ

Güneşin ikizler burcunda bahar aylarının adına varırken, 25 Mayıs da Mars koç burcuna geçiyor. Hareket ve motivasyonumuz yükseliyor. Bu dönem cesaretimiz artabilir ve daha girişimci olabiliriz. Aşk ve ilişkiler gezegeni Venüsümüz boğa burcuna geçiyor. Aşk ve sevgi dilimiz boğa, Venüs boğa gibi hareket etmeye başlıyor.

Bu haftanın burçlar üzerinde ki etkisine bakalım;

YÜKSELEN KOÇ: Bu hafta daha çok atılgan ve cesursun. Yeni iş girişimleri ve başlangıçlar yapabilirsin. Hareket berekettir dediğin bir hafta. Spora başlamak bu hafta senin için iyi olur.

YÜKSELEN BOĞA: Bu hafta gizli düşmanların ve rakiplerinle mücadele gündem olabilir. Bir hastalığın şifa bulabilir. Bu hafta baş ağrıları diş, çene bölgelerine dikkat et ve daha sakin ortamlarda olmaya çalış.

YÜKSELEN İKİZLER: Bu hafta arkadaşlarınla sosyal ortamlarda daha çok vakit geçirebilirsin. Kalabalık yerlerde olmak, ekip ruhunu hissetmek isteyeceksin. Hayallerini yeniliyorsun.

YÜKSELEN YENGEÇ: Bu hafta kariyer ve çalışma hayatında hareketleniyor. Yeni bir projeye dahil olabilir, iş arıyorsan güzel haberler alabilirsin. Kariyer hayatında yeni başlangıçlar var.

YÜKSELEN ASLAN: Bu hafta basın yayın, hukuk alanlarında önemli gelişmeler yaşayabilirsin. Yeni iş girişimleri, projeleri geliştirmek, online ve teknolojik konularda başarılı olabilirsin. Ufak seyahatler ve mini molalar sana iyi gelebilir.

YÜKSELEN BAŞAK: Bu hafta borçlar ve ödenekleriniz gündemde olabilir. Borçlarınızı yapılandırabilirsiniz. Kredi, nafaka, vergi konularınız daha çok gündeme gelebilir. Eşiniz ya da ortağınızdan gelen maddi desteğe de açıksınız.

YÜKSELEN TERAZİ: Bu hafta ortaklık teklifi alabilirsiniz. Yada sizinle iş yapmak isteyen insanlar, danışanlarınız ve müşterileriniz ön planda olabilir. Eşinizle daha çok vakit geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP: Bu hafta iş yerinizde bazı değişiklikler yapmak isteyebilir ya da işinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirip onlardan destek görebilirsiniz. Ruh sağlığı ve beden sağlığınıza dikkat.

YÜKSELEN YAY: Bu hafta aşık olabilir, yeni biriyle tanışabilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa daha romantik ve güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Evli olanlar ise çocuklarıyla daha güzel zamanlar geçirebilir.

YÜKSELEN OĞLAK: Bu hafta evinizi dekore edebilir yada yeni eşyalar alabilirsiniz. Aileniz ve yuvanız bu hafta sizler için önemli olabilir. Anne ve babanızla daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA: Bu hafta kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Yeni bir eğitime ya da ticarete başlayabilirsiniz. Evrak ve belge işlemleriyle uğraşabilirsiniz. Yakın çevre ve akrabalardan destek görebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK: Bu hafta bolluk ve bereketiniz artıyor. Yeni kazanç sistemleri ve yatırımlarınız gündemde olabilir. Gelirinizi artırmak için yeni adımlar atabilirsiniz. Bu hafta gelir gider dengenizi ayarlamak isteyeceksiniz.

Bolluk ve bereket sizinle olsun.

Sevgi ve şifa ile…
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR