Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Ellerden Gelen Şifa Reiki

Ellerden Gelen Şifa Reiki

Reiki, yediden yetmişe herkesi maddi manevi sağlığa götüren bir ışık yoludur. Öz sevgisiyle bütüne yönelik ve içinde varoluş ruhunu taşıyan her  varlığa, ayırım gözetmeksizin, ancak tekâmül sınırlarına uygun bir şekilde etki eden bir uygulamadır.

Vücut-Ruh dengesini düzenleyip muhafaza eder ve aynı zamanda yaşam enerjisi kapasitesini çoğaltır. Böylece hem mevcut rahatsızlıklar giderilecek hem de oluşabilecek hastalıklardan korunma sağlanabilecektir.

Reiki, binlerce yıldan beri kullanılan, ellerin temasıyla uygulanan eski bir iyileştirme tekniğidir.

REİ –Yüksek bilgelik

Kİ-Yaşam gücü anlamına gelmektedir.

Ki yaşam enerjisi yaşam gücüdür. Bu tüm canlılara hayat veren ve fiziksel olmayan bir enerjidir. Bir şey canlı olduğu sürece içinden ve çevresinden yaşam enerjisi yada gücü akar. Yaşam enerjiniz düşükse yada akmasını engelleyen bir şey varsa hastalıklara karşı daha açık olursunuz. Yüksek olduğu ve serbestçe aktığı zaman, daha az hastalanma olasılığı vardır. Ki şifa verenlerin kullandığı fiziksel olmayan bir enerjidir.

Fiziksel bedenlerimizde bulunan organlar ve dokular işlev görmekte zorlandığında bu yaşam enerjisinde akış problemlerinin bir işaretidir. Çakralar, çakraların bağlantısını sağlayan nadir kanalları, aura, meridyenler yaşam enerjisi ile doludur. Tıkanmalar ve blokajlar fiziksel bedenin hastalanmasına yol açar. Reiki, olumsuz etkilenmiş olan enerji alanlarını pozitif enerji yükler. Negatif yüklü duyguların ve düşüncelerin yoğunlaştığı enerji alanında titreşim seviyesinin yükselmesini, negatifin dağılarak yok olmasını sağlar. Enerji kanallarının temizlenmesi, yeniden düzenlenmesi ve şifa bulması için Reiki’den yararlanılır.

Reiki seanlarını reiki eğitimi almış kişilerden alabilirsiniz. Kişinin durumuna göre  3 seans yada daha fazlası gerekebilir.

Reikinin 5 prensibi ile yazımı sonlandırıyorum.

Sadece bugün öfkelenme!

Sadece bugün Kaygılanma!

Sadece bugün anne/babanı, öğretmenlerini ve yaşlılarını onurlandır!

Yaşamını dürüstçe kazan!

Tüm canlı Varlıklara Şükran Göster!

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR