Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

3 Ekim Haftası Gökyüzü Gündemi

3 Ekim Haftası Gökyüzü Gündemi

Haftaya Merkür retrosu biterek başlıyoruz. 3 Ekim pazartesi günü başak burcunda ilerleyen Merkür artık düz hareketine geçiyor. 11 Ekim’e kadar başak burcunda ilerleyecek olan Merkür, doğum haritalarımızda başak burcunun bulunduğu alanlardaki yavaşlamaların azalıp artık hız kazandığını görebiliriz. Merkür retrosu bittiği için artık sözleşmelere, imzalara, teknoloji ve eğitim alanındaki konulara daha rahat yaklaşabiliriz.

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı ise, koç burcunda olacak olan dolunay olacak. Haftaya ayın oğlak burcundaki seyri ile başlayacağız. Salı sabah saatlerine kadar ay oğlak burcunda olacak. Pazartesi günü, toplantılar yapmak otorite figürleri ile bir araya gelmek için uygun. Akşam saatlerinde ise daha önce yapmadığınız, denemediğiniz alanlara yönelmek ve değişik fikirler üretmek için uygun.

Hafta ortasında ise, ay kova burcunda olacak. Sosyal grupların, insan haklarının daha çok ön planda olacağı bir zaman diliminde olabilir. Perşembe günü balık burcuna geçen ayla birlikte daha rahat, güzel bir enerji akışı içinde olabiliriz. Dolunaya doğru giderken, duygularımız daha çok ön planda olabilir. Dolunayın yaklaştığı ve etkilerini gösterdiği bu günlerde kavgacı, tartışmacı ve şiddet içeren duygulardan, durumlardan uzak durmakta fayda var.

Pazar günü ise, 23.54 de koç burcunun 16 derecesinde bir dolunay meydana gelecek. Dolunayda ay Venüs karşıt açıda olacak. Bu açı, Dünya genelinde kadınlarla ilgili konuların daha çok gündeme geleceği iki haftayı anlatıyor. Burçlar genelindeki yoruma baktığımız zaman;

KOÇ: 9 Ekim’de burcunuzda oluşacak olan dolunay, ikili tüm ilişkilerinizde, evlik ortaklık alanlarınızdaki tüm sorunlar ve verdiğiniz mücadelelerde bir tamamlanma yaşatacak.

BOĞA: Sevgili boğa burçları. 9 Ekim’de gerçekleşecek olan dolunay sizlerin inziva alanında olacak. Arka planda yaptığınız işler, sizden saklananlar ya da sizin gizlediğiniz konular meydana gelebilir. Ruh dünyanızda halledemediğiniz birçok konuda tamamlanma yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza daha dikkat etmeli ve kendinizi yormamalısınız.

İKİZLER: Sevgili boğa burçları. 9 Ekim’de gerçekleşecek olan dolunay sizlerin inziva alanında olacak. Arka planda yaptığınız işler, sizden saklananlar ya da sizin gizlediğiniz konular meydana gelebilir. Ruh dünyanızda halledemediğiniz birçok konuda tamamlanma yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza daha dikkat etmeli ve kendinizi yormamalısınız.

YENGEÇ: Sevgili yengeçler 9 Ekim dolunayında kariyerinizde çaba gösterdiğiniz uğraş verdiğiniz konular tamamlanma aşamasına giriyor. Bir terfi ya da iş değişikliği yaşayabilirsiniz. İş ve kariyer konusunda bazı sonlanmaları yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte yine, aile ve iş arasında çok kaldınız. Bu dolunay bu konuyu dengelemenizi de sağlayacak.

ASLAN: Sevgili aslanlar,9 Ekim dolunayı sizlerin ticaret ve yurt dışı alanlarınızda olacak. Uzun zamandır sosyal medya, online işlerde aksaklıklar yaşadınız artık bu konularda tamamlanma yaşayacaksınız. Yapacağınız geziler, seyahatler, vizyonlarınız farklı bir boyut kazanıyor. Akademik ve kurumsal alanlarda daha çok boy göstereceksiniz.

BAŞAK: Sevgili başaklar,9 Ekim dolunayı ile kredi borçlar miras konularınız sizi epeyce zorlamış olabilir. Artık bu konularda daha iyi bir yol haritası çizeceksiniz. Gelirleri artırma, dengeyi sağlama konusunda artık uzmanlaşıyorsunuz. Okült ve mistik konularla daha çok ilgilenebilirsiniz bu dönem.

TERAZİ: Sevgili teraziler, Merkür retrosu terazi yeni yeni ayı derken ilişiklerde çok yoruldunuz ve yıprandınız. 9 Ekim’de oluşacak olan dolunay sizlerin evlilik ve ilişki evinde olacak ve bu konularda artık bir sonlanma yaşayacaksınız. Artık ileriye dönük adımlar atacaksınız ve ilişkilerinizi sağlamlaştıracaksınız.

AKREP: Sevgili akrepler, çok gezdiniz seyahat ettiniz. 9 Ekim dolunayı ile birlikte artık günlük rutinlerinize dönüp bunları düzenleme zamanı. Uzun zamandır bir hastalık taşıyorsanız bununla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş bölümü yaptığınız kişiler, çalışma arkadaşlarınız, ofis ortamınızda sıkça gündemde olabilir.

YAY: Sevgili yaylar, artık aşk alanında bir tamamlanma yaşıyorsunuz. Sizi çok yoran, içinizi acıtan o aşk konusunda artık bir karar verdiniz. Bu kapanış sizlere iyi gelecek ve geleceğe dair yeni güzellikler getirecek. Aşk size bir çok şey öğretti ve öğrendiklerinizle yola devam. Ebeveyn olan yaylar ise çocuklarınız ile ilgili problemler varsa bir tamamlama yaşayabilirsiniz.

OĞLAK: Sevgili oğlaklar,9 Ekim dolunayı sizlerin ev ve yuva alanında olacak. Taşınma, yer değiştirme ya da ev içinde olan tadilatlarda artık bir tamamlanma yaşayabilirsiniz. Otorite figürleri, baba, anne, büyüklerle ilgili konularda bazı krizler yaşadı iseniz artık bu konuları daha sağlam zemine oturtabileceksiniz. Toprak, emlak ve ev alma işlemlerinizde gelişmeler yaşanabilir.

KOVA: :Sevgili kovalar 9 Ekim dolunayı sizleri yakın çevrenizde, kardeş ve akraba alanlarınızda etkileyecek. Girişimler, eğitimler, kardeş ve yakın çevre konularında bir tamamlanma yaşayabilirsiniz. Seyahatler, iletişim sıkıntıları gibi konularda artık çok şey öğrendiniz ve bu ay bu konuları kapatacak ve tecrübe ile yola devam edeceksiniz.

BALIK: Sevgili balıklar, 9 Ekim dolunayı sizlerin para ve değerler alanında olacak. Bu sene çok kazandınız ama aynı zamanda da harcamak zorunda kaldınız. Yine aynı zamanda size verilen değerleri izlediniz ve sorguladınız. Para ve değerler konusunda bir süredir verdiğiniz mücadele artık son buluyor.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR