Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

27  Nisan Akrep Burcu Dolunayı

27  Nisan Akrep Burcu Dolunayı

27  Nisan 06: 31 de 7 derecede akrep burcunda bir dolunay meydana geliyor.Dolunaylar ay ve güneşin karşıt açıda olduğu zamanlardır.

Dolunaylar kollektif etkiler barındırır dolunay etkilerinden hem bireysel anlamda hem de Dünya olarak etkileniriz.

Doğum haritası açtığımız zaman ilk baktığımız etkenlerden bir tanesi elementsel dengedir.Dolunay haritasına baktığımız zaman hiç ateş elementi olmadığını görüyoruz.Ateş elementi eksikliği,hareket enerjisini kısıtlar.Toprak elementin de bir çok gezegen var.Bu da demek oluyor ki sabit inatçı keyfine düşkün çok harekete geçemeyen esnek olmayan bir ruh halinde olabiliriz.

Akrep burcu su grubudur ve 8.evi temsil eder.Kriz kaos dönüşüm şifa alanıdır derinliktir.Bu dönem sezgilerimiz çok yüksek olabilir.Aklımıza bilincimize bir anda dahiyane fikirler gelebilir.Birçok problemin çözümünü yaşayabiliriz.

Halı altına süpürülen her şey ortaya çıkabilir.Hem bireysel anlamda hem de kollektif olarak dönüşümler yaşayabiliriz.

Satürn Uranüs karesini de hissedeceğimiz bu dönemde Astrolojik olarak baktığımız zaman Dünya genelinde uçak kazaları, depremler sularla ilgili haberler olabilir.Parasal değerlere baktığımız zaman ise finansal anlamda beklenmedik şaşırtıcı haberler alabiliriz.Aklımızı kullanarak arkasında devlet desteği olmayan, merkez bankası olmayan kuruluşlar için bir kaç kez düşünüp yatırımlarımızı çok şansa bırakmamamızda fayda var.

Marsında yengeç burcundaki konumuna baktığımız zaman mars yengeç burcunda asaleti yoktur ve yücelmez.11 Hazirana kadar yengeç burcunda kalacak.Mars bizim eyleme geçme biçimimizdir.Yengeçte ise daha çok duygularla hareket etme artabilir.Ailemize vatanımıza sevdiklerimize karşı daha korumacı bir hal alabiliriz.Burada dikkat etmemiz gereken sorunlarımızı içimizde yaşamak yerine, ima etmek yerine, etrafında dolanıp dolambaçlı bir şekilde anlatmak yerine daha net bir çözümle iletişim kurmamız gerekir.Duygularımızın sorumluluğunu almayı, dengelemeyi bilmeyi öğrenmeliyiz.

Akrep burcu dolunaydında,

Sezgilerine güven.

Kalbinin sesini dinle.

Ani kararlar alma.

Diline hakim ol önemli sırlarını kimseye verme yada alma.

Kıskançlık dürtülerini törpüle.

Kendine ve bütünlüğüne sahip çık.

Krizler ve kaoslar olabilir hayatın akışına bırak kendini ve Şems in şu sözüne kulak ver;

‘Düzenim bozulur,hayatımın altı üstüne gelir diye’ endişe etme.Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR