Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

25 Ocak Aslan Burcunda Dolunay Etkileri

25 Ocak Aslan Burcunda Dolunay Etkileri

25 Ocak saat 20:53 de aslan burunda bir dolunay meydana gelecek. Dolunaylar sonlardan sonra ki başlangıçları anlatır. Dolunay haritasında ay Jüpiter ve güneş jüpiter kareleri var. Abartılara ve egonun oyununa gelmemek. Aşırı uçlar, fanatik fikirlerden doğacak olumsuz durumlara karşı daha dikkatli olmalıyız. Aslan burcu dolunayı bana deprem olabilir mi sorusunu düşündürdü. Sismik aktiviteler bu hafta genelinde oluşabilme ihtimali var. İnşallah olmaz, biz önlemimizi alalım. Tedbir bizden taktir Allah tan. Ülkemizde ünlü kişilerin abes durumları ortaya çıkabilir. Aslan burcu ünlü kişilerle alakalı ve 12.eve düşen dolunay da gizli saklı ifşaları anlatır. Gençlere ve çocuklara dair haberler de gündemde olabilir.

Olumlu tarafında ise Türkiye spor ve sosyal faaliyetler de güzel gelişmeler yaşanabilir. Bireysel hayatımızda ise, yeni ve sağlam ilişkiler kurmak isteyebiliriz. Aslan burcu eğlenceli bir burç olduğu için bu hafta eğlenme hobiler dans ihtiyacımız daha fazla olabilir. İçinizdeki çocuğu şımartın.

Medikal Astroloji de Aslan burcu, kalp ve dolaşım sistemi ile ilişkilendirilir. Sağlık açısından dengeli bir yaşam tarzını benimsemek, düzenli egzersiz yapmak ve kalp sağlığına dikkat etmek bi hafta daha iyi gelebilir.

Aslan burcu, drama ve gösterişle ilişkilendirilir. Dolunay döneminde bazı olaylar daha dramatik bir hava kazanabilir.

Aslan enerjisi, dikkat çekme arzusunu artırabilir. İnsanlar kendilerini ifade etme ve başkalarının dikkatini çekme konusunda daha istekli olabilir. Aslan burcu yaratıcılığı temsil eder, bu nedenle dolunay döneminde insanlar daha yaratıcı ve ifadeci olabilir. Sanatsal aktiviteler ve projeler öne çıkabilir. Aslan burcundaki dolunay, romantik ilişkilerde tutkulu ve dramatik anlar yaşanmasına neden olabilir. İlişkilerde duygusal yoğunluk artabilir. Dolunay, bireylerin özgüvenlerini artırabilir ve kendi güçlerini daha iyi anlamalarına yardımcı olabilir.

Hepimizin en yüksek faydasına güzel bir Dolunay olsun.

Sevgi ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR