Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

1994-1996 kuşağı bu yazı sizler için

1994-1996 kuşağı bu yazı sizler için

28 Ocak 1994 ile 7 Nisan 1996 arasında doğan nesil, mart ayından itibaren değişim ve dönüşümden geçeceksiniz. Üç yıl sürecek bu transitte satürn döngüsünü yaşayacaksınız. Satürn astroloji de eli sopalı öğretmendir. İnsana sorumluluk ve sınırlarını öğretir.Bu nesil şimdiye kadar öğrendi artık sınav zamanı. Satürn sınavına hazır mısınız? ilk karmik döngünüzü tamamlayacaksınız. Satürn; sınırdır, kuraldır, düzendir, otoriteridir.

Peki satürn balık nedir?

Geçmişe duyulan özlem,inançların sorgulanması, bağımlılıklar ve elle tutulan somut ve soyut değerlerin ayrıştırılmasıdır. Bu nesil içerisinde yaşlı bir ruh barındırır. Geçmişe çokca özlem duyması gölge yanıdır. Hayal kurmayı severler. Kibar ve naiflerdir. Bazen sorumluluktan kaçma isteğinde bulunabilirler. Kafalarında kurdukları Dünya dan çıkmaz istemezler. Olaylar karşısında kendilerini kurban bilincine sokabilirler. Geçmişi ve geçmiş hatalarını çok düşündükleri için, geleceğe bakmakta ve görmekte zorlanabilirler. Psikoloji, memuriyet ya da ilaç sektöründe çalışma olasılıkları yüksek olabilir.

Peki bu gençler bu süreçte ne yapmalıdır?

Bir astroloğa doğum haritanızı yorumlatın. Çünkü satürn transiti ve etkilerini hangi alandan alacağınız haritanızda gizli. Öncelikle ilk başta evinizi toplamaktan başlayın. Yaşam alanlarınızı teniz ve düzenli tutun. Dağınık bir oda zihninde dağınık olmasını sağlar. Korkularınızla yüzleşin. Bu süreç yüzleşme süreciniz korkularınızın esiri olmayın. Farkındalık hayatınızın merkezinde olsun.

Geçmişi bırakın diye klişe bir söz söylemeyeceğim. Geçmişi çözün yüzleşin ki oraya bir daha gitmeyin. İnsanlar bu süreçte size çok yabancı gelebilir, bazı kişilerin vefasızlığı ve kötülüğü ile yüzleşebilirsiniz. Bu da korkulacak bir şey değil büyüyorsunuz. Büyümeyi ve olgunlaşmayı öğretecek size. Hangi işi yapıyorsanız yapın, Satürn sizi test edecek ve sizden kararlılık ve disiplin isteyecek. Sabırlı olun ve mutlaka etik ahlaki kurallara dikkat edin. Ayaklarınız yere sağlam bassın. Bağımlılıklarınızdan kurtulun. Hayal ve gerçekleri güzel ayrıştırın. Hayallerinizi adımlarınızla taçlandırın. Ruhunuzda oluşacak olan dalgalanmaları kontrol etmeniz gerecek. Terapiler ve size iyi gelecek eğitimler almayı deneyin. Düştüğünüzde tekrar kalkmayı bilin. Teslimiyeti öğrenin ve yaşayın. Kollektife katkı sağlayacak yaşam projelerinde gönüllü olarak çalışabilirsiniz arada sırada. Satürn buradan çıkarken üç yıl sonra emek verdiyseniz ve Satürn kurallarına uyduysanız size mutlaka bir ödül verecektir.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR