Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

18 Temmuz haftası gökyüzü gündemi

18 Temmuz haftası gökyüzü gündemi

Haftaya güneş ve neptünün üçgen açısıyla başlıyoruz. Benliğin sembolü güneş ve teslimiyetin sembolü güneş güzel bir açı oluşturacak. Katılaşmış duygularımızın daha rahat akması demektir bu. Bizden ve düşüncelerimizden daha büyük ve yüce teslim olmaktır. Manevi olarak çok güzel bir atmosferdir. Dilek, dua, meditasyon ve yardımlaşma duygularımızı öne çıkarır ve bunları yapmak bize iyi hissettirir. Yine aynı gün, Merkür ve pluto karşıt yani zorlayıcı bir açı içinde olacak. Bunun manası ise, dilimize sahip çıkıp kalp kırmamak, sözlü tartışmaların büyümesine işaret eder. Trafikte sakin olmak, kavga ve gerginlik içerinde olan yerlerde pek bulunmamak daha faydamıza olabilir. Yine aynı gün, Venüs yengeç burcunda seyrine başlayacak. Sevgi dilimiz 11 Ağustos'a kadar daha sıcak, samimi, duygusal ve besleyici olacak. Venüs yengeçte iken ilişkiye başlamak, evlenmek, nişan durumları daha çok artabilir. Sevme ve sevilme, kabul görme, sevdiklerimizi beslemek ve kollamak isteriz.

19 Temmuz'da Merkür Aslan burcuna geçiş yapacak. İletişim ve haberleşme gezegenimiz Merkür aslan yolculuğunda olacak. Hitabet yeteneğimiz artabilir. İletişim halinde olduğumuz kişilere buyurgan tavırlar içinde olmak göle tarafı olabilir. İyi taraflarını kullanıp, yeteneklerimizi ve yaratıcılığımızı kullanmamamız daha iyi olur.

22 Temmuz 23:07'de Güneş aslan burcuna geçecek. İyi ki doğdunuz sevgili Aslanlar. Güneşin Aslan burcuna geçmesi ile burçları bir ay boyunca ne bekliyor, kısaca bakalım.

YÜKSELEN KOÇ: Güneş bir ay boyunca, aşk hayatınızı, yaratıcılık içeren çalışmalarınızı ve tatil, çocuk ve eğlence alanlarınızı parlatacak.

YÜKSELEN BOĞA: Ailevi konular, anne babadan gelecek destekler, kökenleriniz, yaşadığınız yer, ev ve emlak konularınız gündemde.

YÜKSELEN İKİZLER: Kardeşleriniz, yakın çevreniz, yolculuklar ve eğitim konularınızı bir ay boyunca güneş aydınlatacak.

YÜKSELEN YENGEÇ: Maddi konularınız, değer yargılarınız, yatırımlarınız, para konuları ve gündemlerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN: Güneş sizin için parlıyor. Yeni adımlar, tarz değişiklikleri, cesaret isteyen girişimler, evlilik, nişan, kariyer alanlarında şanslı olduğunuz zamanlar.

YÜKSELEN BAŞAK: Gizli konular, bilinçaltınız, mistik deneyimler, biraz yalnız kalma ve akışa teslim olmayı deneyimleyebilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ: Organizasyonlar, ekip çalışmaları, sosyal ortamlarınız ve arkadaşlıklarınız gündemde. Bazı hayallerinizin gerçek olduğunu görebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP: Göz önünde olabilirsiniz ve yeni kariyer adımları atabilirsiniz. Ebeveynlerinizden destek gelebilir. Evlilik, ev değiştirme, taşınma yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY: Yurt dışı bağlantıları, yolculuklar, iletişim konuları, ticaret gibi konular gündeminizde olabilir. Yaşam amacınızı keşfedebilirsiniz.
YÜKSELEN OĞLAK: Maddi konular, eş yada ortakla yapılan maddi anlaşmalar, borçlar ve değişim dönüşüm adımları sizlerle.

YÜKSELEN KOVA: Evlilik adımları, ikili ilişkiler, danışmanlıklar ve ticaret konuları gündemde olabilir.

YÜKSELEN BALIK: Sağlıklı yaşam, ofis ortamı, ofis değişikliği, spor, diyet ve detoks. Günlük rutinleri değiştirme isteği.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR