Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

15 Ağustos Haftası Astroloji Gündemi

15 Ağustos Haftası Astroloji Gündemi

Zorlu bir dolunay haftasından sonra haftaya Venüs Jüpiter arasında güzel bir etkiyle başlıyoruz ve hafta boyu devam edecek. Venüs ve Jüpiter astrolojide iyicil gezegenlerdir.

Sinirlerin had safa da olduğu ve değişim dönüşümün olduğu bir dolunaydı. Baskılayıcı ve kısıtlayıcı etkileri hepimiz hayatında farklı yönlerde hissettik. Kendi hayatımızda bunu hissetmesek de, etrafımızda ve Dünya genelinde ki haberleri gördük. Bu etkiler hafiflerken, bu iki gezegenin güzel açısını değerlendirebiliriz. Haftalık burç yorumlarına bakarsak,

YÜKSELEN KOÇ: Bu hafta kısa bir seyahat sizlere iyi gelebilir. Yakın çevreniz kuzenleriniz ve kardeşlerinizle birlikte daha çok vakit geçirebilirsiniz. Ticaret ve eğitim alanında şanslısınız.

YÜKSELEN BOĞA: Parasal konularınız artık düzeliyor. Maddi ve manevi anlamda kendinizi daha rahat hissedeceğiniz bir hafta iş değişiklikleri yeni atılımlar ve proje adımlarını atıyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Enerjinizin daha çok artacağı ve hareketli bir hafta sizin için. Spora başlayabilir, kafanızdaki düşünceleri gerçekleştirmek için yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ: İnzivaya çekilmek için muhteşem bir hafta. Dinlenip kendinizi arındırmak, kafanızı dinlemek ve kendinizle kaliteli zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN: Organizasyonlar, sosyal çevre, grup arkadaşlarınızla aktiviteler yapacağınız keyifli bir hafta geçirmek size iyi gelecek. Venüs’ün de burcunuzda olmasıyla, parlıyor ve beğeniliyorsunuz.

YÜKSELEN BAŞAK: Kariyer alanlarınıza aksiyon geliyor. İş hayatında daha çok aktif olabilir, yeni teklifler ve yeni iş gündemlerine imza atabilirsiniz. Kariyer alanında destekleniyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİ: Hareket berekettir. Seyahat etmek isteyeceğiniz ve bol bol gezeceğiniz bir hafta. Uzak yerlerden bazı haberler alabilirsiniz. Bu hafta neşe sizinle.

YÜKSELEN AKREP: Bu hafta küllerinizden doğuyorsunuz. Kadersel etkiler yaşayabilir ve duyabilirsiniz. Maddi konular, kredi ve yatırımlar gündeminizde olabilir.

YÜKSELEN YAY: Şanslı olduğunuz ve iş birliklerine açık bir haftadasınız. Bu şans yeni bir ortaklık ya da evlilik olabilir. Kendinizi daha özgüvenli ve mutlu hissediyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAK: Uzun süredir yaşadığınız bir hastalık varsa şifalanabilirsiniz. Günlük rutinler ve iş hayatınızda bazı değişiklikler olabilir. Diyete başlamak isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA: Aşk hayatınızın hareketlendiği bir hafta olabilir. Çocuklarınız varsa keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Bu hafta sevdiğiniz alanlara odaklanmak size iyi gelecek.

YÜKSELEN BALIK: Taşınmak isteyebilir, ya da evinizde yeni değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Aileniz ya da aile gibi gördüğünüz kişilerle geçireceğiniz vakitler size iyi gelecek.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR