Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

13 Mayıs Haftası Jüpiter Uranüs Kavuşumu

13 Mayıs Haftası Jüpiter Uranüs Kavuşumu

Bu haftaya gökyüzünde Uranüs ve Jüpiter’in kavuşumu ile giriyoruz. Boğa burcunda Jüpiter ve Uranüs'ün kavuşması, genellikle ani değişimleri ve beklenmedik fırsatları temsil eder. Bu dönemde insanlar genellikle finansal alanda büyük fırsatlarla karşılaşabilirler ve hayatlarında radikal değişiklikler yapabilirler. Bu transit, genellikle beklenmedik, ancak olumlu gelişmelere işaret eder.

"Boğa burcunda Jüpiter ve Uranüs kavuşumu, yaşamın sürprizlerle dolu bir dansıdır; beklenmedik yollarla bizi zenginleştirir ve farklılıkları kutlar, hayatın renklerini bir araya getirir."

Pazartesi günü ne öğleden önce ay yengeç etkisi öğleden sonra ise ay Aslan burcu etkisi ile giriş yapıyoruz. Çarşamba gününe kadar ay Aslan burcunda olacak. Bu iki gün boyunca sahnede olmak ve dikkat çekmek isteyebiliriz. Aslan burcundaki Ay, insanların kendilerine olan güvenlerini artırır ve daha cesur hareket etmelerini sağlar. Aslan burcundaki Ay, liderlik vasıflarını ve sahne ışığını arzulamayı artırır, insanları ön plana çıkmaya teşvik eder. Aslan'ın coşkulu ve dramatik doğasıyla birleşen Ay, insanların duygularını ifade etmelerini teşvik eder.

Çarşambadan Cumartesi gününe kadar ise ay başak burcunda olacak. Başak burcundaki Ay, detaylara dikkat etmeyi ve düzenlemeler yapmayı teşvik eder. Bu dönemde planlama ve organizasyon yapmak önemlidir. Ay'ın Başak burcundan geçişi, sağlık ve hijyen konularına odaklanmayı destekler. Beslenme düzenine dikkat etmek, egzersiz yapmak ve genel sağlığa özen göstermek önemlidir. Başak Ay'ı, verimli ve sistemli bir şekilde çalışmayı teşvik eder. Zihinsel ve fiziksel olarak işleri tamamlamak için uygun bir zaman dilimidir. Bu dönemde analitik düşünme ve detayları gözden geçirme eğilimi artar. Sorunlara mantıklı çözümler bulmak için zaman ayırmak faydalı olabilir. Ay'ın Başak burcundan geçişi, ev ve işyerinde temizlik ve düzenle ilgilenmeyi teşvik eder. Ortamı düzenlemek ve gereksiz eşyaları temizlemek için iyi bir zaman dilimidir. Başak Ay'ı, günlük rutinleri oluşturmayı ve işleri düzenli bir şekilde yapmayı destekler. Planlı ve programlı hareket etmek, bu dönemde önemlidir.

Pazar günü isr ay Terazi burcunda olacak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

Güzel bir hafta diliyorum.

Sevgi ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR