Konya
Açık
2°
Aksaray
Kapalı
4°
Karaman
Parçalı az bulutlu
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Türkiye Osmaniye’de 3.9 büyüklüğünde deprem!

Osmaniye’de 3.9 büyüklüğünde deprem!

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki deprem, kısa süreli paniğe neden oldu.

KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk

SON DAKİKA- Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki deprem, kısa süreli paniğe neden oldu.

AFAD'dan alınan bilgiye göre, bugün saat 12.14'te merkez üssü Düziçi olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Artçı olarak değerlendirilen ve 7 kilometre derinlikte oluşan deprem, il ve ilçelerde hissedildi. Kısa süren sarsıntı, Düziçi'ne bağlı Yazlamazlı köyünde tedirginliğe yol açtı. Evlerinde depreme yakalanan vatandaşlar dışarı çıkarken, sarsıntıyı kuvvetli hissettikleri için korktuklarını ifade etti.

Evinin önüne tam oturacakları sırada sarsıntıya yakalandığını dile getiren Elif Altun, deprem olursa diye biraz uzağa oturmayı konuşurken sallandıklarını kaydetti. Balkonda oturduğu sırada depreme yakalanan Ali Cücük ise, "Alttan geldi, vurdu gitti. Saniyeler sürmedi ama çok güçlüydü. Merkez üssü burası olduğunu tahmin ettik, doğru çıktı. Balkondaydık, hemen aşağı indik" dedi.

Şiddetli bir sallantı hissettiklerini aktaran Ali Efe İslah da balkonda oturduklarını, depremle birlikte panikle aşağı indiklerini söyledi.

Osmaniye’de 3.9 büyüklüğünde deprem!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *