Konya
Açık
6°
Aksaray
Açık
9°
Karaman
Az bulutlu
2°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Spor TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu

TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara'da yapıldı. Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yarıştığı seçimde kesin olmayan sonuçlara göre İbrahim Hacıosmanoğlu seçildi

KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 1 dk

Oy sayım sürecinin sona ermesi sonrasında başkan açıklandı. TFF'nin Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Hacıosmanoğlu 134 oy alırken; 5 oy farkla Mehmet Büyükekşi'yi geçti.

Genel kurula toplam 274 delege katıldı. Hacıosmanoğlu, Haziran 2027'te kadar görev yapacak.

İbrahim Hacıosmanoğlu seçim sonrası yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

İlk önce kardeşliği yayacağız. Oldu bittiye getirmeyeceğiz. Biz federasyonuz kurallara uyacaksanız demeyeceğiz. Futbolun sorunlarını futbolun aileleri ile birlikte çözeceğiz.

Yükümüz ağır, sorumluluğu çok ama ilkelerimiz belli. Adil ve adaletli bir şekilde futbolu yöneteceğiz. Tüm futbol ailesi ile birlikte uzlaşı içeresinde sorunları çözeceğiz. Biz Mecnun başkanla yola çıkarken formalarımızı çıkardık. Futbol son dönemde kaosa uğradı.Elimde iki tane ufak kağıt vardı halimde, kalbimden konuştum. İnsanlar beni o yüzden seviyor."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *