Konya
Açık
2°
Aksaray
Kapalı
4°
Karaman
Parçalı az bulutlu
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Spor Konyaspor'u yenen Galatasaray'da ayrılık

Konyaspor'u yenen Galatasaray'da ayrılık

Geçtiğimiz hafta sahasında AYOS Konyaspor'u 100-88 mağlup eden Galatasaray'da Başantrenör Andreas Pistiolis ile yollar ayrıldı.

KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 1 dk

Andreas Pistiolis, 2021-22 sezonunun ortasında Ekrem Memnun’un yerine göreve gelmişti. Yunan koç ile geçtiğimiz Kasım ayında takımla iki yıllık yeni bir anlaşma yapmıştı.

Daha önce uzun yıllar boyunca Panathinaikos ve CSKA Moskova gibi dev ekiplerde asistan koç olarak görev yapan Pistiolis, kariyerinde başantrenörlüğe ilk kez Galatasaray ile adım atmıştı.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray’ı Basketbol Süper Ligi play-off yarı finallerine kadar taşımayı başarmış, zorlu rakibi Anadolu Efes‘i elemenin eşiğine kadar gelmişti.

2022-23 sezonuna yavaş bir giriş yapan sarı-kırmızılı ekip, Andreas Pistiolis yönetiminde beklentilerin altında kalmış ve Basketbol Şampiyonlar Ligi’ne erken veda etmişti. İstanbul ekibi, ligde ise 12. sırada yer alıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *