Konya
Parçalı bulutlu
5°
Aksaray
Kapalı
3°
Karaman
Açık
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Spor A Milli Takım'da şanssız sakatlık! Hastaneye götürüldü

A Milli Takım'da şanssız sakatlık! Hastaneye götürüldü

A Milli Futbol Takımı'nın savunma oyuncularından Ozan Kabak, İtalya ile oynanan hazırlık maçında sakatlandı.

Okunma Süresi: 1 dk

Milli futbolcu, Bologna'da yapılan mücadelenin 38. dakikasında Retegui ile girdiği ikili mücadelede sakatlanarak acı içinde yerde kaldı. Dizini tutan Ozan'a ilk müdahale saha içinde sağlık ekibi tarafından yapıldı. Milli futbolcu daha sonra sedyeyle soyunma odasına götürüldü.

Türkiye Futbol Federasyonu, Ozan Kabak'ın muayene ve tetkiklerinin yapılması için hastaneye götürüldüğünü, detaylı bilginin daha sonra paylaşılacağını açıkladı.

Milli futbolcular ile İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Luciano Spalletti, sedyeyle oyun alanından çıkartılırken Ozan Kabak'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

İtalyan taraftarlar da milli futbolcuyu sakatlık sonrası alkışladı.

Müsabakada Ozan Kabak'ın yerine Merih Demiral oyuna dahil oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *