Konya
Parçalı bulutlu
5°
Aksaray
Kapalı
3°
Karaman
Açık
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Spor A Milli Takım, Gürcistan maçının hazırlıklarına başladı

A Milli Takım, Gürcistan maçının hazırlıklarına başladı

A Millî Takım, 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 14 Ekim Salı günü Gürcistan ile Kocaeli'de oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmanda, dün oynanan Bulgaristan maçının ilk 11'inde yer alan futbolcular yenileme antrenmanı yaparken, diğer oyuncular ise sahada Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde çalıştı.

Isınma hareketlerinin ardından pas ve top kapma, sonrasında da taktik çalışmalar yapıldı ve 6 kişilik takımlarla taktik oyun oynandı. Bugün aday kadroya davet edilen Muhammed Şengezer de idmanda yer aldı.

A Millî Takım, yarın saat 13.30'da TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Gürcistan maçı öncesindeki resmî antrenmanını yapacak.

A Millî Takım kafilesi, saat 20.00'de Riva'dan otobüsle Kocaeli'ye hareket edecek. Teknik Direktör Vincenzo Montella ve millî futbolcu Kerem Aktürkoğlu, saat 20.45'te Kocaeli Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar, basın toplantısının ardından statta kısa bir yürüyüş yapacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *