Ruhumuzdaki gizli güç bioenerji...

Zeynep Asu Bardakcıoğlu

Ruhumuzdaki gizli güç bioenerji...

Hepimizde var olan pozitif yönde evrensel şifa enerjisine bioenerji diyoruz. Şifa enerjisi Hz. Adem ve Havva’dan itibaren var olup, kadim öğretilerle desteklenen evrensel enerjiler harmonisi. Bu enerjide şifa konusu ise avuç içi-parmaklarda bulunan enerji çakralarının doğru kullanılması metodu ile şifa verilecek kişinin enerji merkezlerine (çakralarına) ve titreşim bozukluğu olan enerji bedenine aktarımı sağlanarak uygulanan bir tekniğe verilen isimdir.

Özellikle ellerimiz avuç içlerimiz tam bir enerji deposudur. Hayata tutunduğumuz en güçlü yanımız olan ellerimizle bazen ağrıyan yerimize istem dışı dokunduğumuzda, düşen ve ağlayan bir çocuğu yine ellerimizle dokunarak sakinleştiririz. İlahi sistem o kadar güzel kurulmuş ki bedenimiz, ruhumuz biliyor. Hastalıkların  tedavisinde aslında bir çok kanaldan çalışan bioenerji hastalıklı bölgedeki negatif enerji kanalını kapatıp o bölgedeki hastalığın beslenip çoğalmasına, gelişmesine engel olur.

Bir müddet sonra gelişemeyen hastalıklı bölge kendi kendini iyileştirir. Vücut programımız kendi kendisini yenileyen, normalde bizim emir ve isteklerimizle hareket eden bir sistemi mevcut. “Ben bu gün çok hastayım. Benim şekerim var. Benim tansiyonum var. Vb.” Dediğiniz andan itibaren emirleri alıyor ve bizi hasta etme yönünde çalışmaya başlıyor.

Aynı şekilde “Ben sağlıklıyım. Günden güne her yönden iyileşiyorum.” dediğimiz andan itibarense emri alır ve iyileşme çalışmalarına başlar. Burada vücuda bioenerjiyle iyileşme şifa enerjisi gönderilirken yanında şifalan, iyileş(emri de)veriliyor. Yanı sıra çakraları da açan bu çalışmayla tıkanıklıklar ortadan kalkınca vücut olması gereken evrensel enerjisine kavuşuyor. İyileşmek kaçınılmaz oluyor.

Özellikle bioenerjide dua ve esmalar da çalışmaların bir parçası. Alternatif tıpta sıkça kullanılan bioenerji, yeni doğmuş bebekten, son nefese kadar her yaş gurubunda rahatlıkla kullanılmaktadır. Uzaktan da yapılan bioenerji, her türlü rahatsızlıkta, psikolojik sorunda vb. tüm rahatsızlıklarda vücudun bütününe terapi yapılarak şifa bulunur.

Vücudumuzun eksik enerjileri tamamlanır, çakralar açılır ve rotamız sağlığa çevrilir. Şifa kanalıyla aynı frekansta olmamız, doğuştan sahip olduğumuz kaynakların, güçlerin farkına  varmamızı sağlar. Halimiz maalesef “bir balığın suyun içinde olup da suyun farkında olmamasına benzer”. Bize hayat veren bu enerjimizin farkına varmak…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.