Terörü lanetlemeyenler de teröristtir

Mustafa Ekmekcioğlu

Büyük Türk Milleti büyük bir sınavdan geçmektedir. İçerideki ve dışarıdaki hainler elbirliği ederek bu güzel vatan toprağını yaşanamayacak yer haline getirmek istemekte. Ancak içinde bulunduğumuz bu kritik süreçte artık herkes üzerine düşen görevi yapmak ve teröre karşı safını belli etmek zorundadır.

 

Ülkede kaosu ve kargaşayı yaşatmak isteyen terör ve yardakçıları geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş’ta yaptıkları hain saldırının ardından Kayseri’de de askerimize karşı benzer bir kalleş saldırı düzenlemiştir. Ankara, Gaziantep ve diğer illerimizdeki hain saldırıların bir benzeri de Kayseri’de yaşanmıştır.

 

Amaçları çocukların okul yollarında ve aileleriyle birlikte gittikleri parklarda, alışveriş merkezlerinde, futbol stadyumlarında, kalabalık yerlerde ve hastane önlerinde haince bombalar patlatarak millete korku salmak olan teröristler, milletimizin sağ duyulu yaklaşımı ve beraberliği karşısında kudurdukça kudurmaktadır.

 

Artık adı ne olursa olsun ister PKK, ister DAEŞ, isterse DHKPC veya isterse TAK bütün bunların hepsi vatanımızın birliğine ve dirliğine göz diken hain terör örgütüdür. Bize düşen bunların hepsine birden lanet okumaktır. Terörü lanetlemeyen de teröristtir. Çünkü sessiz kalmak da onlara destek vermektedir.

 

Bomba patlatarak masum ve günahsız insanları öldüren adı ne olursa olsun bütün terör örgütlerini millet olarak lanetlemeliyiz. Devletin meclisinde yine devletin parası ile maaş alanlarda buna dahildir. Milletimizin birliği, dirliği ve kardeşliğine göz dikenleri hep birlikte tanımalı ve lanetlemeliyiz.

 

Meclis’te bulunan kravatlı teröristler bakalım bu sefer ne yapacak. Alçak terör saldırısının ardından terörü ve teröristleri lanetleyecekler mi? Milletimiz artık gerçekleri bütün çıplaklığı ile görmektedir. Siyasi kimlik taşıyarak teröre destek veren, bomba atıp yüzlerce masumu şehit eden teröristleri kınamayanlar da teröristtir.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.