Malzemeler
4 adet haşlanmış patates
Kaşar rendesi (150 gr kadar kaşar kullandım)
1 yemek kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı tuz
3 adet közlenmiş kırmızı biber
5 adet salatalık turşusu
1 konserve garnitür
Yarım konserve mısır
HAZIRLANIŞI
Haşlanmış patatesleri püre haline getirelim.
Üzerine kaşar rendesi, tuz ve tereyağ ekleyerek iyice karıştıralım. Bu karışımı borcama yayalım. İnce doğranmış kırmızı biber, salatalık turşusu, garnitür ve konserve mısırı bir kapta karıştıralım. Patateslerin üzerine yayalım. 200 derece fırında 15 dakika kadar pişirelim. Üzerine ketçap ve mayonez ilave ederek sıcak şekilde servis yapalım.
Deneyeceklere afiyet olsun.