Evimizde Pozitif Enerjiyi Nasıl Yükseltebiliriz?

Ayşegül Badem

Evimiz bizim en korunaklı alanımız.Evimizde güvende ve huzurlu hissetmek isteriz.Evimize girince huzursuzluk,iç daralması,eve gitmeme isteği,kavga ve gürültü varsa evimizde negatif enerji olabilir.Adım adım yuvamız için neler yapabiliriz bakalım.

Öncelikle evde adaçayı,sandal ağacı,defne yaprağı tütsüleri yakabiliriz.Bu tütsüleri yaparken,sade bir niyetle tüm odaları dolaştırabiliriz.

Evde kırık dökük eşyalar varsa,onları tamir ettirin yada atın.

Sizde olumsuz duygu durumu oluşturan,hatırasına bakarken acı duyduğunuz eşyaları kullanmayın.Başkalarından size kalmış olan,önceden kullanılmış eşyaların hikayesini bilmiyorsanız kullanmamanızda fayda var.

Evde ki tartışmalar kalp kırıklıkları evin enerjisini olumsuz etkiler.Kavga ve tartışmalardan sonra,halıları silkeleyin.Camları açın,ve yine adaçayı tütsüsü yakabilirsiniz.

Evinizde yeşillikler olsun.Kendi diktiğiniz çiçekler yaşam alanlarınıza pozitif bir hava katacaktır.

Rahat bir uyku için,yatak odanızda iş görüşmeleri ve tartışmalardan uzak durun.Bilinçaltınız yatak odanızın dinlenme ve uyku alanı olduğunu bilmeli.Yine yatak odanızda aşk ve sevgi enerjisi için çift aksesuarlar alın.Çift kuğu,çift lamba,çift kalpler gibi.

Mutfakta yemek masanızın üzerini boş bırakmayın.Bilinçaltı sembollerle çalıştığı için,masada meyve sepetleri yada ceviz fındık sepetleri bulundurun.

Çok fazla eşya enerjiyi bloke eder.Daha sade ve renk karmaşasında uzak bir mekan ferah hissettirir.

Evdeki toz ve yapay çiçeklerde evde enerji olumsuz etkileyebilir.

En önemlisi de koku.Evinizin güzel kokması size mutluluk verecektir.Evde lavanta,gül,vanilya kokularını kullanabilir,uçucu yağlardan faydalanarak buhur yapabilirsiniz.

Evinizde güzel müzikler dinleyin.Sizi rahatlatacak dualar açabilirsiniz.Ses enerjisi çok önemlidir.

Evin bir bölümüne kapta tuz koymak ve ara ara değiştirmekte negatif enerjiyi dengeler.Tuz evde biriken negatif enerjiyi alacaktır.Tuzu değiştirirken direk atın başka bir şey için kullanmayın.

Evinizin dekoru ve enerjisi için doğal taşlardan faydalanın.

Evinizin minik bir alanını sevgi köşesi yapın.Evde kaç kişi yaşıyorsa her birey kendine ait hayalleri yazsın çizsin ve bir hayal panosu oluşturun.Panoyu sevgi köşenize asın.Aile bireyleri olarak çekim yasasını çalıştırın.

Sevgi ve şifa ile…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.