Boğa Burcunda Bereketli Yeni Ay

Ayşegül Badem

Merhabalar efendim, bu hafta güzel bereketli bir gökyüzü gündemimiz var. Boğa burcunda bir yeni ay deneyimleyeceğiz. 8 Mayıs 06:22 de yaşayacağımız bu dolunay emeklerimizin karşılığını verecek bize. Toprak grubunda olan Boğa burcu konforu ve bereketi sever. Toprak zaten muazzam değil midir. Toprağa ne verirseniz karşılığını en güzel şekilde alırsınız. O yüzden bu yeniay oldukça bereketli. Anın haritasında ikizler yükseliyor. İletişimi yüksek bir hafta.

Burçlar bazında ise,

KOÇ: Yeni gelir kaynakları üretmek, yatırım ve birikim yapmak için adımlar atacaksınız. Bolluk ve bereketinizin açık olduğu bir hafta deneyimleyebilirsiniz.

BOĞA: Yeni adımlar ve güzellikler için sahne sizin.Tarzınızı, bakış açınızı değiştireceksiniz. Önce ben diyecek ve yeni adımlar atacaksınız. Haftanın en şanslı burcusunuz.

İKİZLER: Biraz içe çekilip kendinizi dinlenme moduna alabilirsiniz bu hafta. Çok fazla kalabalıklara çıkmak yerine sakin ve huzurlu ortamlar arayabilirsiniz. Sizden saklanan gündemler karşınıza çıkabilir.

YENGEÇ: Yeni arkadaşlar edineceğiniz ve kendinizi sosyal alanlarda bulacağınız bir hafta olabilir. Arkadaşlarınız bu hafta odak noktanız. Yeni eğitimler ve seminerlere başlayabilirsiniz.

ASLAN: İş ve kariyer alanlarınızda güzel gelişmeler ve iş teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Yeni anlaşmalar ve terfiler oluşabilir. Kariyer iş yaşamınız bu hafta yoğun ve hareketli.

BAŞAK: Seyahate çıkabilirsiniz yada seyahat planları yapabilirsiniz bu hafta. Yurt dışı konularınız gündeme gelebilir ve yeni projeler üretebilirsiniz. Akademik alanlarda başarılar elde edebilirsiniz.

TERAZİ: Kredi ,banka borç, alacak verecek işlemlerinizi bu hafta gündeminizde olabilir düzenlemeler yapabilirsiniz. Bir yerlerden miras yada toplu para işlemleriniz varsa bunlar bu hafta açığa çıkabilir.

AKREP: Evlilik ve ilişki hayatınız bu hafta gündeminizde olabilir. Evlilik yada otaklık kurma eğiliminde olabiliriniz. Danışmanlık verdiğiniz yada aldığınız konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YAY: Sağlık ve bağışıklığınıza önem verdiğiniz bir hafta olabilir. Hem ruhsal hem fiziksel detokslara başlayabilirsiniz. Çalışma ortamınız, arkadaşlarınız gündemde olabilir. Günlük rutinlerinize yeni düzenlemeler getirebilirsiniz.

OĞLAK: Bu hafta spora başlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek, yeni hobiler edinmek isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

KOVA: Anne baba ve aileniz gündemde olabilir. Bu hafta taşınma ve ev alma konuları gündeminizde olabilir. Evinizi güzelleştirmek, dekore etmek isteyebilirsiniz.

BALIK: Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve yakın çevrenizle daha çok vakit geçirebilir ve destek görebilirsiniz. Eğitim vermek, almak isteyebilirsiniz. Online işlerde başarı sağlayabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.