2025'te sizi kahkahalara boğacak 5 komedi filmi!

Kahkaha sevenleri heyecanlandıracak müjde! 2025 yılı, birbirinden komik ve eğlenceli 5 yeni komedi filmiyle geliyor. İşte merakla beklenen o filmler:

Çıplak Silah'ın Yeniden Doğuşu: 90'ların unutulmaz komedi serisi The Naked Gun, yeni bir filmle Beyaz Perdeye dönüyor. Leslie Nielsen'ın efsane karakteri, yeni bir oyuncu kadrosuyla yeniden hayat bulacak. Absürt mizahın dozu artırılan bu film, 28 Temmuz 2025'te vizyona girecek.

Kirpi Sonic 3: Hızlı ve sevimli kirpi Sonic, yeni maceralarıyla geri dönüyor! Bu kez Sonic ve arkadaşları, daha da komik ve aksiyon dolu olaylara karışacaklar. Çocukların ve yetişkinlerin keyifle izleyeceği bu animasyon filmi, 17 Ocak 2025'te vizyona girecek.

Çakallarla Dans 7: Türk sinemasının sevilen komedi serilerinden Çakallarla Dans, yedinci filmiyle seyirci karşısına çıkıyor. Bilinmeyen bir maceraya atılan çete üyelerinin komik olayları, 2024'ün son haftasında vizyona girecek.

Venom: Son Dans: Venom'un aksiyon dolu maceralarına komedi karışımıyla devam ediliyor. Bu filmde Venom, hem düşmanlarıyla savaşacak hem de komik durumlarla başa çıkmaya çalışacak. 25 Ekim 2024'te vizyona girecek.

C Takımı 2: Yerli komedi filmlerinin yükselen yıldızı C Takımı, ikinci filmiyle geri dönüyor. 90'lı yıllardan günümüze uzanan komik hikayesiyle C Takımı 2, Şubat 2025'te vizyona girecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri