Google, Gmail'e yapay zeka dokunuşu

Gemini'nin güçlü doğal dil işleme yetenekleri sayesinde, e-postaların tonunu, stilini ve hatta duygusal durumunu anlıyor ve buna uygun yanıtlar üretiyor.

Google, Gmail'e yapay zeka dokunuşuyla yeni bir boyut kazandırıyor! Son olarak, Gemini'yi kullanarak mobil uygulamadaki 'Akıllı Yanıt' özelliğini daha da geliştirdi. Artık bir e-postaya yanıt verirken, Gemini tarafından oluşturulan üç farklı öneri arasından seçim yapabiliyor ve tüm e-posta zincirinin bağlamını dikkate alan, kişiselleştirilmiş yanıtlar alabiliyorsunuz.

Gemini'nin güçlü doğal dil işleme yetenekleri sayesinde, e-postaların tonunu, stilini ve hatta duygusal durumunu anlıyor ve buna uygun yanıtlar üretiyor. Bu sayede uzun ve karmaşık e-posta zincirlerinde bile hızlı ve etkili bir şekilde iletişim kurabiliyorsunuz.

Mertşahin Demircioğlu tarafından

Bu yenilik, Gmail'i rakiplerinden ayırarak kullanıcıların daha üretken ve verimli çalışmasını sağlıyor. Yapay zekanın Gmail'in diğer alanlarında da kullanılmasıyla, gelecekte daha akıllı ve özelleştirilmiş bir e-posta deneyimi bizi bekliyor olabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilim ve Teknoloji Haberleri