Bir döneme damga vuran eski milli basketbolcu Asım Pars, evinde ölü bulundu! İşte ölüm nedeni

Eski milli basketbolcu Asım Pars, Bosna Hersek'teki evinde ölü bulundu. Boşnak medyasına göre Pars, intihar etti. 48 yaşındaki Pars, lige damga vuran pivotlardandı

Asım Pars kimdir, neden vefat etti?

Asım Pars, ülkesi Bosna Hersek’teki Kalesija bölgesindeki evinde ölü bulundu. Boşnak medyasına göre 48 yaşındaki eski milli basketbolcu intihar etti. Bugün saat 10.40 sularında Kalesija Karakolu, bir adamın kendini asarak intihar ettiği yönünde bir ihbar aldığı daha sonra eve gidilerek yapılan incelemede ihbarın doğrulandığı aktarıldı.

Türk vatandaşlığına geçerek Asım Pars ismini alan Asım Paščanović, 2011’de Avrupa ikincisi olan ve 12 Dev Adam olarak adlandırılan A Milli Basketbol Takımı’nda yer almıştı. Lige damga vuran pivotlardan olan Pars, kariyerinde Galatasaray, Zagreb, Tuborg, Ülkerspor, Tofaş, Fenerbahçe, Efes Pilsen, Dinamo Moskova, Kuban, Pınar Karşıyaka, Türk Telekom, Mersin BB ve son olarak Erdemirspor formalarını giymişti.

Eski milli basketbolcu, emekli olduktan sonra ülkesi Bosna’da yaşamını sürdürüyordu.

Beşiktaş Genel Menajeri Nedin Yücel, eski takım arkadaşının vefatı sonrası yaptığı paylaşımda, "Canım kardeşim ,oda arkadaşım ,çok üzgünüm çok. Mekanın cennet olsun kardeşim benim" ifadelerine yer verdi.

TOFAŞ, Karşıyaka, Anadolu Efes, Beşiktaş, Fenerbahçe Beko gibi takımlar da başsağlığı mesajları yayımladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri