Konyalı Bakan Malatyalı mı oluyor?

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a Fahri Hemşehrilik Beratı vereceklerini duyurdu.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a Fahri Hemşehrilik Beratı vereceklerini duyurdu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, yaptığı açıklamada, 6 Şubat depremlerinden bu yana Malatya'nın yeniden ayağa kalkması için büyük çaba gösteren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a “Fahri Hemşehrilik Beratı” verilmesi kararının oy birliğiyle alındığını duyurdu. Başkan Er, Bakan Kurum'un deprem sonrası şehre ve halkına verdiği desteklerden dolayı Malatya halkının gönlünde özel bir yer edindiğini belirtti. Ayrıca, bu karara katkı sunan Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerine de teşekkür etti.

ONUR MADALYASI OLARAK TAŞIYACAĞIM
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ise yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Sevgili Başkanım, Bu beratı göğsümde bir onur madalyası olarak taşıyacağım.

Oy birliği ile alınan bu karar nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediye Meclisine şükranlarımı sunuyorum.Malatya ve depremden etkilenen diğer tüm illerimiz için gecemizi gündüzümüze kattık. Oradaki çalışmaları el ele omuz omuza yaptık.Depremden etkilenen vatandaşlarımıza layık olabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri