Eski Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’ndan sert uyarı: "Evlâtlarımızı kurban etmeyeceğiz!"

Eski milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye’nin en büyük tehditlerinden birinin gençlerin uyuşturucu gibi maddelerle geleceğini kaybetmesi olduğunu belirtti.

Eski milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye’nin en büyük tehditlerinden birinin gençlerin uyuşturucu gibi maddelerle geleceğini kaybetmesi olduğunu belirtti. Ağıralioğlu, siyasetin, devletin, akademinin ve bürokrasinin bu konuda acilen harekete geçmesi gerektiğini vurguladı.

Ağıralioğlu, "Bunu öncelemeyen siyaset, siyaset değildir. Bunu dert etmeyen bürokrasi, bürokrasi değildir. Buna akıl yürütmeyen akademi, akademi değildir" ifadelerini kullandı.

Ülke genelinde artan uyuşturucu kullanımı ve narko-terör tehdidine dikkat çeken Ağıralioğlu, "Çocuklarımız için, geleceğimiz için millî güvenliğimiz ve varlığımız için tavizsiz mücadele etmeliyiz" dedi.

"Bugün yapılmazsa milletimiz müsterih olsun" diyen Ağıralioğlu, bu mücadelede sarsılmaz bir irade ile hareket edeceklerini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri