Konyaspor'un eski teknik direktörü, ağır yenilgi sonrası saldırıya uğradı

Derbide Kızılyıldız'a 4-0'lık skorla kaybeden ev sahibi Partizan'da taraftarlar soyunma odasını bastı. Saldırıyda Aleksandar Stanojevic yaralandı

Konyaspor sonrası yeniden eski takımı Partizan'a dönen Aleksandar Stanojevic, oyuncularla birlikte iç sahada ezeli rakipleri Kızılyıldız karşısında alınan 4-0'lık yenilgi sonrası saldırıya uğradı.

Siyah-beyazlı ekibin taraftarları soyunma odasını bastı. Soyunma odasının kapısının ve camının kırılması sonucunda Partizan Teknik Direktörü Stanojevic'in yüzünde ve boynun kesikler meydana geldi.

Basın toplantısında gözleri dolan Sırp teknik adam, "Yazıklar olsun. Çok üzgünüm. En ağır yenilgi, Herkesten özür dilerim.Yara bantlarıyla karşınızda olduğum için üzgünüm. Skordan memnun olmayan taraftarlar camı kırdı, o cam bana çarptı, beni kesti. Fiziksel temas yoktu" dedi.

Kızılyıldız bu galibiyetle 22 puana yükseldi. Partizan 11 puanda kaldı.

2023 Ocak'ta İlhan Palut ile yolların ayrılmasının ardından Konyaspor'un başına geçen deneyimli teknikleri adam ile geçen sezon Ekim ayında Pendikspor yenilgisini sonrası yollar ayrılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri