Konyaspor'dan yeni sponsorluk anlaşması! Başkan Ömer Korkmaz'dan açıklama

Türkiye'nin araç kiralama sektörü firmalarından Rent Go, Konyaspor ile forma sponsorluk anlaşması imzaladı

İmza töreninde konuşan Tunalar Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Mehmet Can Tuna, “Rent Go ile Konyaspor arasında imzalanan bu sponsorluk anlaşması da Türk sporuna olan inancımızın bir göstergesi. Özellikle Konyaspor gibi şehriyle özdeşleşmiş ve taraftarlarıyla güçlü bağlar kurmuş bir kulübü desteklemek bizim için ayrı bir anlam taşıyor. Böyle köklü bir kulüp ile yan yana gelmekten ve hedeflerine giden yolda Konyaspor’umuzu desteklemekten büyük gurur duyuyoruz. 2024-2025 Süper Lig sezonu boyunca, Rent Go markamızı, Konyaspor’umuzun formalarında görmek bizler için ayrı bir mutluluk kaynağı olacak” dedi.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ise, “Bu tür anlaşmaların, futbolumuzun ilerlemesi adına çok önemli adımlar olduğunu düşünüyorum. Spora değer katan Rent Go gibi firmalarımızın önemi her geçen daha çok ortaya çıkıyor. Türkiye’nin en önemli araç kiralama firması olan Rent Go Ailesi’ne, Sayın Mehmet Can Tuna’ya ve değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum. Açıkça ifade etmek gerekiyor ki, böylesine büyük firmaların spora verdiği katkı ülke futbolunun gelişimi açısından büyük önem arz ediyor. İnşallah Rent Go ile yapmış olduğumuz bu anlaşmalar ilerleyen sezonlarda artarak devam eder. Formalarımızın koltuk altı bölümünde Rent Go ismi yer almaya başladı. Bu sponsorluk anlaşmamızın bu güzel birlikteliğimizin her iki tarafa hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Rent Go, 100 yılı aşan köklü geçmişi ile Türkiye’nin en güvenilir ve önde gelen şirketlerinden biri olan Tunalar Şirketler Topluluğu'nun yüzde yüz yerli sermayeli araç kiralama markasıdır. Rent Go, uzman kadrosu ile 20 den fazla şehirde ve kendi yönettiği 60 dan fazla ofisi ile hizmet veriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri