Konyaspor'da kritik Gaziantep maçının hazırlığı başlıyor

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda 2-0 mağlup olan Beşiktaş'a mağlup olan Tümosan Konyaspor, dünü dinlenerek geçirdi.

Yeşil-beyazlı takım, ligin 10. haftasında 27 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacağı Gaziantep FK maçı hazırlıklarına bugün başlayacak. Anadolu Kartalı, öğleden sonra Kayacık Tesisleri’nde toplanarak teknik direktör Ali Çamdalı yönetiminde zorlu maçın ilk antrenmanını gerçekleştirecek.

Tümosan Konyaspor, kritik mücadele için cumartesi günü öğleden sonra hava yoluyla Gaziantep'e giderek kampa girecek. Temsilcimiz, maçın ardından karayoluyla Gaziantep'ten Elazığ'a geçmeyi planlıyor.

Öte yandan Gaziantep FK, Tümosan Konyaspor maçının mesaisine pazar günü yaptığı antrenmanla başlamıştı. Kırmızı-siyahlı takım, dünü izinli olarak geçirdi. Güneydoğu ekibi, bir günlük iznin ardından bugün teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde yapacağı antrenmanla sahasında oynayacağı Konyaspor maçının mesaisini sürdürecek. Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig’de şu ana kadar oynadığı 8 maçta 6 puan topladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri