Konyaspor'da gözler Trabzonspor maçında,

Tümosan Konyaspor, zorlu Trabzonspor maçının mesaisine bir günlük iznin ardından devam etti. Yeşil-beyazlı ekip, üst üste 5 beraberlik alan rakibi karşısında iyi skor alarak bu sezon deplasmandaki başarılı grafiğini sürdürmek hedefinde

Sahasında Sivasspor ile golsüz berabere kalan Tümosan Konyaspor, haftayı 8 puanla 8. sırada tamamladı. Yeşil-beyazlı ekipte gözler Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda oynanacak Trabzonspor karşılaşmasına çevrildi. Sivasspor maçı sonrası ara vermeden çalışmalarına başlayan Anadolu Kartalı, bir gün izin yapmıştı.

Konyaspor, izin sonrasında mesaisine yeniden başladı. Temsilcimiz, 29 Eylül Pazar günü oynayacağı maçın çalışmalarına bugün akşam saatlerinde Kayacık Tesisleri’nde yaptığı idmanla devam etti. Teknik direktör Ali Çamdalı yönetiminde yapılan idman basına kapalı olarak gerçekleşti.

Antrenman, ısınma ve 5’e 2 ile başladı.

3’e 3 turnuva maçları ile devam eden antrenman, HIT ile tamamlandı.

Anadolu Kartalı, 25 Eylül Çarşamba günü yapacağı çift antrenman ile hazırlıklarına devam edecek.

Konyaspor, cuma günü Konya’da son idmanını yaptıktan sonra hava yolu ile Trabzon’a giderek konaklayacağı otele yerleşecek. Yeşil-beyazlı ekip, sezona beraberlik serisi ile başlayan rakibi karşısında iyi skor alarak bu sezon deplasmandaki başarılı grafiğini sürdürmek hedefinde.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri