Konyaspor'da Başkan Ömer Korkmaz, oynanan futboldan memnun mu?

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, oyun anlamında eksiklerinin olduğunu ancak hücumsal anlamda birçok istatistikte iyi olduklarını söyledi

Üst üste zorlu deplasmanları olduğunu hatırlayan Başkan Ömer Korkmaz, "Burayı en az hasarla atlatmak istiyoruz. Bu süreçte ne kadar çok puanı atsak o kadar iyi. Eyüpspor maçı başkanlık döneminde en rahat izlediğim maçtı. Gerçekten çok inanıyordum takımımıza. Hep de rahattım. İkinci golde sevinmedim bile çünkü inandığım bir maçtı. Oyun anlamında bizler de eleştiriyoruz, bizim de beğenmediğimiz bazı dakikalar, zamanlar ve devreler var. Ancak biraz daha bardağın dolu tarafına bakalım. Ligde en çok ceza sahasında topla buluşan ve gol beklentisi en yüksek 5. takımız. Takımın güçlü bir kondisyon var. Takımımızın ne kadar güçlü ve yüksek kondisyonu olduğunu görmezden gelemeyiz. Sanki bu gücün üstüne oyunu da inşaa ederek büyüttüğümüz zaman daha iyi bir Konyaspor izleyeceğimizi düşünüyorum.

Hayalim de bu isteğim de bu. Bunlar teknik ekibimizle de paylaşıyoruz. Onlar da istenen her şeyi yapıyor. Eyüpspor maçı iç sahadaki maç kazanma sorunu çözdüğü için ekstra mutlu olduk. Gerçekten iyi çalışan bir ekibimiz var. Türkiye'de biliyorsunuz ki son 30 dakikalar maç bitirme organizasyonlar bizim için maç kazanma adına önemli. Bu kondisyon ve gücün üstüne oyunu koyduğumuzda zaman alacak biraz ama çok farklı bir Konyaspor ortaya çıkacaktık. Tamamen oyunla alakalı değil, transfer politikasında da eksiklik yapmış olabiliriz. Belki o oyunu organize edecek bir tane ekstra oyuncumuz daha olabilseydi belki başka şeyleri konuşacaktık. Biz bunlara hayal etmeye yapmaya devam edeceğiz. Mali konular ve zorluklar malum. En büyük yoğunluğu oraya harcıyoruz. Birkaç tane proje çalışması içindeyiz. Bunlar da parayla olacak, belki yine yöneticilerden destek isteyeceğiz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri