Konyaspor, evinde yine kazanamadı! Konya bize deplasman

Tümosan Konyaspor, 6. hafta maçında sahasında Sivasspor ile golsüz berabere kaldı. Bu sonuçla evindeki 3. maçı da kazanamayan yeşil-beyazlı ekip, puanını 8’e çıkardı

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında sahasında Sivasspor ile karşılaştı. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanan maçta tribünlerin yarısına yakını doldu.

Yeşil-beyazlı ekipte teknik direktör Ali Çamdalı, ilk 11’de değişikliğe gitmedi. Çamdalı, Samsunspor maçındaki 11’i sahaya sürdü.

İlk yarıda iki takım da kötü bir futbol sergiledi. Net pozisyonların yaşanmadığı ilk devre golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda Ali Çamdalı, oyuna hamleler yaptı. Aleksic’i çıkaran genç teknik adam, Keyta’yı oyuna aldı. Pedrinho ise sol kanada geçti. İlerleyen dakikalarda ise Blaz Kramer ve Yusuf Erdoğan hamleleri de yapıldı.

İkinci yarı daha istekli oynayan Konyaspor, pozisyonlar da buldu. Temsilcimiz, Ndao ve Yusuf Erdoğan ile şanslar da yakaladı ancak değerlendiremedi. Konuk Sivasspor ise daha çok kontra ataklarla gol aradı.

Konyaspor, galibiyet golünü bir türlü bulamadı ve 1 puana razı oldu. Zorlu 90 dakika golsüz bittti. Bu sonuçla evindeki 3. maçı da kazanamayan yeşil-beyazlı ekip, puanını 8’e çıkardı

Maç sonunca teknik direktör Ali Çamdalı'ya yine tepki vardı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konyaspor Haberleri