Konyaspor, çok zorlu periyoda giriyor! 5 maçın 4'ü deplasmanda

Tümosan Konyaspor, çok zorlu bir maç trafiğine giriyor. Yeşil-beyazlı ekip, Süper Lig’de önümüzdeki 4 maçın 3’ünü deplasmanda oynayacak. Anadolu Kartalı, bu süreçte Türkiye Kupası’nda da deplasmanda tur mücadelesi de verecek

Tümosan Konyaspor, oldukça yoğun ve zorlu bir maç trafiğine giriyor. Trendyol Süper Lig’de 11 puanla 8. sırada yer alan yeşil-beyazlı takım, milli ara sonrasında üst üste zorlu karşılaşmalara çıkacak. Anadolu Kartalı, bir sonraki milli araya kadar Trendyol Süper Lig’de 4, Ziraat Türkiye Kupası’nda da 1 maça çıkacak. Temsilcimiz, bu maçların 4’ünü deplasmanda, birini ise sahasında oynayacak.

ZORLU SINAVLAR

Tümosan Konyaspor, 20 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında 5 karşılaşmaya çıkacak. Temsilcimiz, ilk olarak Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında 20 Ekim Pazar günü saat 16.00’da Beşiktaş’a konuk olacak. Ali Çamdalı’nın ekibi, 10. haftada da deplasman seferine çıkacak ve 27 Ekim Pazar günü saat 13.30’da Gaziantep FK’ya konuk olacak.

Anadolu Kartalı, bu maçın ardından 2 gün sonra 29 Ekim Salı günü saat 17.30'da Ziraat Türkiye Kupası’nda tur mücadelesi verecek. Yeşil-beyazlı ekip, 3. eleme turunda deplasmanda 23 Elazığ FK ile karşılaşacak. Konyaspor, üst üste deplasmanların ardından evine dönecek ve ligde 11. hafta maçında 3 Kasım Pazar günü saat 13.30’da taraftarının önünde Başakşehir’i konuk edecek.

Tümosan Konyaspor, 12. haftada ise 10 Kasım Pazar günü saat 13.30’da deplasmanda Göztepe ile 3 puan savaşı verecek. Zorlu bir maç trafiğine girecek temsilcimiz, Süper Lig’de ilk 10 içinde kalmak, kupada ise 4. tura adını yazdırarak bir sonraki milli araya moralli girmeye çalışacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri