Eski Konyasporlu forvet, 3. Lig’e transfer olma sürecini anlattı

Tümosan Konyaspor ile sözleşmesi sona eren Muhammet Demir, altyapısından yetiştiği Bursaspor ile sözleşme imzalamıştı

Son iki sezonu Süper Lig'de Tümosan Konyaspor'da geçiren Muhammet Demir, Süper Lig'den 3. Lig'e giden süreci değerlendi.

Bursaspor YouTube kanalının konuğu olan 32 yaşındaki forvet, "Gerçekten çok heyecanlıyım. Bu heyecanı yaşamak ve hissetmek için buraya geldim. Yerimde duramıyorum ve lig için sabırsızlanıyorum. Transferimle ilgili aslında fazla konuşulacak bir şey yok. Süper Lig’de devam etmek istiyordum ve bekledim de. Antrenörümüz Serdar Kurtuluş aile dostumuzdur. Kurtuluş, teknik ekibe girdikten sonra bana pres yapmaya başladı, görüşüyorduk. Pablo şampiyonluk döneminden zaten takım arkadaşım.

İlk zamanlarda daha fazla düşüncelerim vardı. Daha sonra Süper Lig’de manevi açıdan istediğimi bulamadım. Uzun süre Süper Lig’de oynayınca bu düşünceler ve yaklaşımlar hoşuma gitmedi. Süper Lig olmayacaksa Bursaspor’da oynamak istediğimi Serdar ağabeye ilettim. Bu arada başka hiçbir takımla görüşmeyeceğimi söyledim. Transfer sürecim 2,5 ay sürdü. Gayet de mutluyum, keyfim de yerinde. Umarım bu durum sezon boyunca devam eder" dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konyaspor Haberleri