1922 Konyaspor’da genel kurul günü! Yeni yönetim büyük ölçüde netleşti

TFF 3. Lig’de mücadele veren 1922 Konyaspor, bugün olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirecek

TFF 3. Lig’de mücadele veren 1922 Konyaspor, bugün olağanüstü genel kurula gidecek. Yeşil-beyazlı ekipte ilk oturum bugün Konya Büyükşehir Stadı basın toplantı odasında saat 17.00’de gerçekleştirilecek.

Çoğunluğun sağlanamaması durumunda genel kurul, 2 Temmuz Salı günü aynı yer ve saatte yapılacak. Yeşil-beyazlı ekipte sezon planlamasına bir an önce başlamak adına ilk toplantıda çoğunluğun sağlanması yönünde çağrıda bulunuldu.

Mevcut başkan Osman Baharoğlu görevi bırakacak. Tek listeyle girilecek seçimde yeni başkan ise mevcut yönetimde ikinci başkan olan Mustafa Kariman olacak. Kariman başkanlığındaki yeni yönetim, yeni dönemle ilgili olarak bir istişare toplantısı da yaptı. Geçen dönemki yönetimde yer alan birçok isim, yeni yönetimde de yer alacak.

Yeni yönetimde yer alması beklenen isimler şu şekilde: Mustafa Kariman (Başkan), Mustafa Uysal, Muzaffer Kaya, Ertan Gülpınar, Nizamettin Kenanoğlu, Osman Doğan, Fikret Serkan Yapalı, Hüseyin Ukdem, Fazlı Altıner, Sabri Yatağanlı, Remzi Mert Selek ve Fatih Uysal.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri