1922 Konyaspor evinde yıkıldı! Galibiyet isterken, 90'da puan da gitti

Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, 5. hafta maçında evinde Çankayaspor'a 2-1 mağlup oldu

3. Lig 3. Grup'ta mücadele veren 1922 Konyaspor, 5. hafta maçında Çankaya ile karşılaştı. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı'nda oynanan karşılaşmada 1922 Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Aksu, cezası sebebiyle maçı tribünden izledi.

Yeşil-beyazlı ekip maçta Ramazan Haklı, Yusuf Kılıç (Dk.36 Ata Berk Karababa), Şeyhmus Aksu, Oğuzhan Yılmaz, Kadir Doğukan, Mehmet Deveci, Zeki Kaan Satıoğlu, Kadir Taşoğlu (Dk.46 Tuğrul Başkan) , Samet Dağlı (Dk.80 Emirhan Subaş), Berkay Sezer (Dk. 67 Muhammed Sak), Hacı Ömer Doğru (Dk. 67 Uğur Ahmet Özder) kadrosu ile mücadele etti.

Yavru Kartal, ilk devrede oyunun genel olarak hakimiydi. Temsilcimiz, iki pozisyondan yararlanamadı.

Konuk takım, 44. dakikada Sinan Akaydın'ın kafa golüyle ilk devreyi 1-0 önde tamamladı.

Yeşil-beyazlı ekip, yapılan oyuncu değişikliklerinin ardından ikinci devre baskısını arttırdı. 1922 Konyaspor, 53'te Berkay Sezer ile beraberliği yakaladı.

Pilot takım, rakip kalede gol arasa da son vuruşlarda etkili olamadı. Özellikle Tuğrul Başkan, şanslar gelmesine karşın değerlendiremedi.

Daha çok hızlı ataklarda etkili olmaya çalışan başkenti ekibi, 90. dakikada yeniden öne geçti. Ceza sahası sol çaprazdan çok şık bir vuruş yapan Salih Doğukan Baştunçoğlu, skoru 1-2 yaptı.

Kalan kısa sürede başka gol olmadı ve 1922 Konyaspor, evindeki maçı 2-1 kaybetti.

Bu sonucun ardından 1922 Konyaspor'da galibiyet hasreti 4 maça çıktı. 5 puanda kalan yeşil-beyazlı ekip, 6. hafta maçında 13 Ekim Pazar günü deplasmanda Alanya 1221 ile karşılaşacak.

Öte yandan maçı Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ve Başkan Yardımcısı Osman Öztürk de izledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri