Konyasporlu taraftarlar çıldırdı! "Bize Sergen lazım!"

Süper Lig'in 6. haftasında Konyaspor, sahasında Sivasspor ile 0-0 berabere kaldı. Konyasporlu taraftarlar Anadolu'da Bugün TV mikrofonuna sitemlerini dile getirdi..

Bazı taraftarlar, takımın oyun sisteminden ve teknik direktör Ali Çamdalı'dan memnun olmadıklarını ifade ederken, bazıları ise daha fazla zaman verilmesi gerektiğini savundu. Özellikle takımın gol yollarındaki yetersizliği ve oyunun keyif vermemesi taraftarları oldukça kızdırdı.



Kötü oynanan oyuna sitem eden ama yönetime sahip çıkan bir başka taraftar ise "Her kafadan bir ses çıkıyor. Hoca gitsin. Tamam gitsin. Kim gelecek? Geçen sene Konyaspor'a kim sahip çıktı Ali Çamdalı sahip çıktı. Ömer ağabey sahip çıktı. Paran yok hoca gönderemem taraftara da kızıyorum abi. Her maç yönetim istifa, hoca istifa, olmaz! Birlik olmamız lazım" ifadelerini kullandı.


"Bu kadar çocuk bu kadar millet mesaisini bıraktı geldi. Herkese sesleniyorum. İyi akşamlar." diyerek sözlerine son veren bir taraftar ise, takımın başarısı için emek veren herkese teşekkür ederken, aynı zamanda beklentilerin yüksek olduğunu ve taraftarların daha iyi sonuçlar görmek istediğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya'da Spor Haberleri