Yerel siyasette yeni dönem!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karatay İlçe Başkanlığı’na Mustafa Ünver atandı. Tanınmış iş insanı Ünver, şimdi siyaset sahnesinde Karatay’a hizmet etmeye hazırlanıyor.

Konya’da düzenlenen törenle yetki belgesini teslim alan Mustafa Ünver, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Karatay’daki temsilciliğini güçlendirmeyi hedefliyor. Atama kararı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdir ve tensipleriyle, Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın’ın bildirimi ve İl Başkanı Remzi Karaaslan’ın teklifleri sonucunda alındı.

MUSTAFA ÜNVER: “KARATAY’I DAHA GÜÇLÜ BİR GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ”

İş dünyasındaki başarılı çalışmalarıyla tanınan Mustafa Ünver, MHP Karatay İlçe Başkanlığı görevini devralmanın onurunu yaşadığını belirtti. Ünver, törende yaptığı konuşmada, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayrağını daha yükseklere taşımak ve Karatay halkına en iyi hizmeti sunmak için görevi devralmış bulunuyorum. İlçemizin ihtiyaçlarını yakından biliyorum ve çözüm odaklı projelerle halkımızın yanında olacağız,” dedi.

YEREL KALKINMA VE MİLLİYETÇİ RUHU CANLANDIRMA HEDEFİ

Mustafa Ünver’in yeni görevi, Karatay halkı tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Ünver, MHP’nin bölgedeki güçlü yapısını daha da pekiştirmeyi, yerel kalkınma projelerine öncelik vermeyi ve toplumsal dayanışmayı artırmayı hedeflediğini belirtti. İlçedeki milliyetçi ruhu canlandırmak için çalışacaklarını vurgulayan Ünver, “Milli ve manevi değerlere bağlı kalarak, Karatay’ı daha güçlü bir geleceğe taşımak için hep birlikte çalışacağız,” ifadesini kullandı.

MHP KARATAY TEŞKİLATI’NDAN BÜYÜK BEKLENTİLER

Konya İl Teşkilatı’nda düzenlenen yetki teslim törenine, partinin ileri gelen isimleri de katıldı. İl Başkanı Remzi Karaaslan, kısa bir konuşma yaparak Ünver’e başarılar diledi ve yetki belgesini takdim etti. Partililer, Mustafa Ünver’in liderliğinde MHP Karatay Teşkilatı’nın ilçede önemli başarılar elde edeceğine ve MHP’nin etkinliğinin daha da artacağına inandıklarını ifade etti.

İŞ DÜNYASINDAN SİYASETE GÜÇLÜ GEÇİŞ

Uzun yıllar iş dünyasında kazandığı deneyim ve halkla güçlü ilişkileri sayesinde Mustafa Ünver’in, hem Karatay hem de Konya genelinde etkili çalışmalara imza atması bekleniyor. Ünver, “Bu görevi devralmak benim için bir onurdur. İlçemizin sorunlarını yakından takip ediyoruz ve çözümleri hızla hayata geçireceğiz. Karatay için güçlü projelerle geliyoruz,” diyerek sözlerini tamamladı.

Mustafa Ünver’in liderliğinde, MHP Karatay Teşkilatı’nın ilçenin kalkınmasına önemli katkılar sağlaması ve yerel siyasette önemli başarılara imza atması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haber Haberleri