Selçuk İletişim Fakültesi, 10. TRT Yarışması'nda fırtına gibi esti!

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi, TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda 8 ödül kazanarak en fazla ödül alan fakülte oldu. Öğrencilerin projeleri, iletişim alanındaki yeteneklerini ve yaratıcılıklarını gözler önüne serdi.

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi, TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda 8 ödül ile en fazla ödül ve birincilik alan fakülte oldu. Bu yıl 10’uncusu düzenlenen ve TRT Arı Stüdyosu’nda gerçekleştirilen ödül töreninde, derece elde eden genç iletişimcilere ödüllerini Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı takdim etti.

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, 5 farklı kategoride 8 ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz da ödül törenine katılarak öğrencilerin heyecanını paylaştı ve başarılarını kutladı. Prof. Dr. Yılmaz, "Geleceğin iletişimcilerinin yetiştirilmesi ve öğrencilerimizin tecrübe edinmesi adına ulusal ve uluslararası yarışmalar oldukça önemli. TRT’nin bu yarışması, sektöre önemli katkılar sunuyor," dedi.

Ödül kazanan projeler arasında Radyo Programı Kategorisi’nde Yaren Budak "Gazze’nin Oyunu" ile birinci, Sinem Karapınar ve Enes Umut Parlak "Sessiz Tanık 2" ile ikinci oldu. Canlı Yayın Sunum Kategorisi’nde Dide Sena Bozkurt "Net Gündem" ile birinci, Berran Efe, Meryem Afra Yıldırım ve Gizem Yaşayacak "Selçuk Gündem" ile ikinci olarak ödül aldı. Dijital İçerik Yönetimi Kategorisi’nde ise Recep Aydoğan, Selman Aydoğan ve Muhammed Furkan Yağız "Ya Olmasaydı" ile birinci, Doğukan Koçoğlu "Uzay Çağında Yolculuk" ile üçüncü oldu. Radyo Drama Kategorisi’nde Hasan Alp Hancı "Siz Kimdiniz?" ile üçüncü, Belgesel Film Kategorisi’nde ise Yusuf Demirli, Cemrecan Yurtman ve Şafak Ünal "Yolun Yarısında" projesi ile üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Bu başarılar, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin her geçen yıl artan başarısını ve genç iletişimcilerin yeteneklerini gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haber Haberleri