Tatile başka şehre gitmeyin! Konya'ya yeni plaj geliyor

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Karapınar ilçesindeki Acıgöl'de devam eden çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Karapınar ilçesindeki Acıgöl'de devam eden çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi. Angı, beraberinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve çeşitli belediye başkanlarıyla birlikte bölgeye gerçekleştirdiği ziyarette, Acıgöl’ün yeni turizm merkezi olma yolundaki gelişmeleri gözlemledi.

Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal ve AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin'in ev sahipliği yaptığı ziyarette, Başkan Önal, Acıgöl'deki projeler hakkında bilgi verdi. Önal, “Acıgöl’de gerçekleştirdiğimiz çevre düzenlemesi çalışmaları, yüzer havuz, seyir terası, dinlenme alanları ve plaj voleybol sahasıyla yeni bir turizm merkezi oluşturuyoruz. İlçemize ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Hasan Angı, projelerin önemine vurgu yaparak, Karapınar Belediye Başkanı Önal ve ekibini başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Yeni plaj ve turizm alanının, bölgeye hem ekonomik katkı sağlaması hem de ziyaretçileri ağırlaması hedefleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haber Haberleri