Konya'ya göl manzaralı tesis inşa ediliyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Beyşehir’i ziyaret ederek ilçede yürütülen yatırımları inceledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Beyşehir’i ziyaret ederek ilçede yürütülen yatırımları inceledi. Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır ile birlikte, Beyşehir Arıtma Tesisi, Beysu yatırımı ve Yaka Manastır Çevre Düzenlemesi gibi projeleri istişare etti.

Toplantının ardından Yaka Manastır Tabiat Parkı’ndaki çalışmaları da inceleyen Başkan Altay, Konya’da turizmi canlandırma adına yoğun bir çaba içinde olduklarını vurguladı. Beyşehir’in, Konya’nın turizm potansiyeli açısından en önemli ilçelerinden biri olduğunu belirten Altay, “Demir Kapı Tüneli’nin yapılmasından sonra Beyşehir-Antalya istikametinde yoğun araç trafiği oluştu. Yaka Manastır Tabiat Parkı’nda, göl manzaralı bir restoran ve 9 bungalov evden oluşan bir tesis inşa ediyoruz. 2025 baharında burası Konya’ya yakışır bir hale gelecek. Beyşehir’in balığı ve yöresel lezzetleri burada ikram edilecek” dedi.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır da, Başkan Altay’a teşekkür ederek, “Beyşehir için güzel projeler hazırlıyoruz. Uğur başkanımızın sevgisi ve destekleriyle, bu şehirde önemli eserler kazandırmaya devam edeceğiz. 5 yıl sonunda buraya gelenler, burada kalmaya çalışacak” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haber Haberleri