Konyalı Vekil’den esprili paylaşım! AHA ve OHA ile sahneye çıktı

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, TBMM Genel Kurulu’nda CHP'li Milletvekili İlhami Aygun’a yanıt verdi.

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, TBMM Genel Kurulu’nda CHP'li Milletvekili İlhami Aygun’a yanıt verdi.

TBMM Genel Kurulu’nda AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, CHP Milletvekili İlhami Aygun’un, “CHP'li belediyeler okullarda temizliğe başlamışlardı. Nereye kadar? Birileri ‘Dur.’ diyene kadar.” sözlerine yanıt verdi. Baykan, Aygun’un iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti. Baykan, Çankaya, Etimesgut ve Keçiören ilçelerindeki Millî Eğitim Bakanlığına bağlı okulların, Ankara Büyükşehir Belediyesine dilekçe yazarak temizlik ve bakım taleplerinde bulunduğunu, ancak bu taleplerin reddedildiğini ifade etti. "Lafa gelince 'Biz temizliyoruz.' dediler," diyen Baykan, CHP'li belediyelerin temizlik konusundaki açıklamalarını eleştirdi. Ayrıca, Kayseri Milletvekili'nin “Millî Eğitim Bakanlığı, tarikatlara, cemaatlere 5 milyar 895 milyon para aktarıyor.” ifadesine de değinen Baykan, bu iddianın doğru olmadığını vurgulayarak, aynı yanlış bilginin ertesi gün başka bir milletvekili tarafından tekrar dile getirildiğini belirtti. Kürsüde bir süre cep telefonundan müzik dinleterek dikkat çeken Baykan, “Bir de bu kürsüden bir zili bile doğru kullanamadınız, zili de kırdınız,” diyerek eleştirilerini sürdürdü.

“AHA ENSENİZDE OLACAK”

Baykan Meclis’teki konuşmasına ilişkin ise sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: “Baktık olmayacak, AHA, Asılsız Haberler Ajansını kurduk. MEB tarikat ve cemaatlere para aktardı haberleri üzerine Bakanlık açıklama yaptı biz de TBMM’de konuşma yaptık. Yalan haber yaparken akıllı olun artık AHA ensenizde olacak AHA.”

“YALANLARIN BİR ÇOĞUNA TAKİPÇİLERİMİZ OHA BİLE DİYOR”

Sosyal medya hesabı kullanıcısı, “Biri çıkıyor; "Türkiye’nin e-nabız sağlık verilerini 100 milyon dolara Katar’a satmışlar" diyor. İspat yok, delil yok, alenen yalan! Ama Sağlık Bakanlığı ne yapar? Bu yalanı uyduranlarla ilgili hangi hukuki sonucu aldınız?Binbir emekle hazırlanan yerli sistemleri birilerinin karalamasına karşı "kuru bir yalanlama" dışında bir şey yok! Yalan; uyduranın yanına kâr kalıyor!” ifadelerini alıntılayan Mehmet Baykan, “Hacı bey, kıymetli kardeşim artık AHA (Asılsız haberler ajansı) var! Yalancıların yalan haberlerini hemen deşifre ediyoruz. Hatta yalanların bir çoğuna takipçilerimiz OHA bile diyor. Buradayız ve 24 saat yayındayız kardeşim. Rahat olsun milletimiz” açıklamasında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haber Haberleri