Konyalı Holding ödüle layık görüldü

Bera Holding iştiraklerinden Bera Alanya Otel, helal turizm alanındaki katkılarından dolayı Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Helal Turizm Ödülü’ne layık görüldü.

Bera Holding iştiraklerinden Bera Alanya Otel, helal turizm alanındaki katkılarından dolayı Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Helal Turizm Ödülü’ne layık görüldü. Ödül, 14 Ekim Dünya Standartlar Günü ve TSE’nin 70. yılı dolayısıyla Kocaeli Bilişim Vadisi'nde düzenlenen törende verildi.

BAKANLAR VE ULUSLARARASI TEMSİLCİLER TÖRENDE YER ALDI

Törene Sanayi ve Ticaret Bakanı Mehmet Fatih Kaçır, TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin ve Uluslararası Standardizasyon Örgütü (ISO) Başkanı Sung Hwan Cho da katıldı. Çeşitli sektörlerde standartlarla ilgili başarılı uygulamalar gösteren şirketlerin ödüllendirildiği etkinlikte, Bera Alanya Otel, uluslararası standartlara uygun helal turizm hizmetleri ile öne çıktı. Bera Alanya Genel Müdürü Ruhat Ülgen Cengiz, ödülü almanın önemine vurgu yaparak, “Bu önemli an, standartların ve kalitenin ne denli değerli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Helal turizm alanındaki katkılarımız bu ödülle taçlanmış oldu, gururluyuz” dedi.

ÖDÜL TÖRENİNDE DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Ödülü Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez’den alan Cengiz, ödülün, otel yönetimi ve çalışanların özverili çalışmalarının bir sonucu olduğunu belirtti. Cengiz, “Bu ödül, 18 senedir bu sektörde misafirlerimize sunduğumuz kaliteli hizmetin ve helal turizme yaptığımız katkıların bir yansımasıdır. Gelecekteki başarılarımız için heyecanla ilerliyoruz” diye ekledi.

Bera Alanya Otel, bu ödül ile helal turizm alanında gösterdiği başarıyı tescillemiş oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haber Haberleri