Konya'daki mektep hem sanat hem Elif Ba öğretiyor

Selçuklu Belediyesi, Hatice Hatun Çocuk Mektebi’nde yeni eğitim dönemini başlattı.

Selçuklu Belediyesi, Hatice Hatun Çocuk Mektebi’nde yeni eğitim dönemini başlattı. Selçuklu Sanat, Eğitim, Teknoloji ve Atölye Programları (SETAP) kapsamında faaliyet gösteren merkez, 4-6 yaş aralığındaki 133 öğrenciye eğitim imkanı sunuyor.

Hacıkaymak Mahallesi’nde bulunan Hatice Hatun Çocuk Mektebi, çocukların milli ve manevi değerler çerçevesinde eğitim almasına odaklanıyor. Uzman eğitmenler eşliğinde Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler eğitimi veren merkez, aynı zamanda çocukların kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak aktivitelerle dolu.

MODERN EĞİTİM ATÖLYELERİ
Türkiye’ye örnek bir kompleks niteliğinde olan çocuk mektebi, 5 eğitim atölyesi ve bir etkinlik alanından oluşuyor. Toplamda 133 öğrenciye eğitim veren merkez, Elif, Ba, El Becerileri Ahşap, Kıssahan Sahne Sanatları ve Oyun ve Rekreasyon Atölyeleri ile zengin bir eğitim sunuyor.

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN DESTEK MESAJI
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Hatice Hatun Çocuk Mektebi’nin çocukları ahlaki değerlerle donatmayı amaçladığını belirtti. Pekyatırmacı, “Çocuklarımız sevgi dolu ortamlarda büyürken, ahlaki değerleri öğrenip güzel alışkanlıklar kazanıyorlar. Amacımız, onlara daha iyi bir gelecek sunmak ve hayata hazırlamak” dedi.

VELİLERE TEŞEKKÜR
Başkan Pekyatırmacı, çocuklarını emanet eden velilere teşekkür ederken, eğitmenlere de çalışmalarında kolaylıklar diledi. Hatice Hatun Çocuk Mektebi, Selçuklu Belediyesi’nin eğitim alanındaki örnek yatırımlarından biri olarak dikkat çekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haber Haberleri